Deli

Mirela Lapanović, o kateri smo zadnje čase veliko pisali, saj se je po tem, ko je vstopila v srbski šov Parovi, kaj kmalu zapletla s sotekmovalcem Milijem in pozabila na zaročenca Andreja, ki jo je še dolgo čakal in zagovarjal, je zdaj ponovno obrnila svojo “ploščo”.

Pisali smo, da je po njenih dejanjih, ko je v šovu dejala, da je spoznala ljubezen svojega življenja in se zaljubila, Andrej ne želi več videti, razdrl pa je tudi njuno zaroko. Mirela je bila Andreju hvaležna, ker je ves čas skrbel za njuna sinova, tudi po izpadu iz šova je še nekaj dni ostala v Srbiji, kjer je v studiu spremljala, ali bo njen Mili med zmagovalci 5. sezone srbske uspešnice, nato pa se odpravila domov v Slovenijo.

Danes je izdala, da je v Sloveniji zdaj pri svojih starših, s katerimi se je očitno pobotala, saj je menda ni želela videti niti njena mama. Kmalu po koncu šova se je pričelo pisati, da je Mirelina in Milijeva ljubezen zaigrana in očitno je bilo temu res tako, saj je danes šokirala, ko je vsem svojim oboževalcem na Facebook profilu sporočila, da gresta z Milijem vsak svojo pot in da življenje nadaljuje kot samska ženska.

Pravi, da sta z Milijem dva svetova in da mu želi vso srečo tega sveta. Dodaja še, da je močnejša kot kdajkoli in verjame v pravo ljubezen. Zakaj se je tako odločila ni znano, kot tudi ni znano, ali se bo pobotala z Andrejem. Ista zgodba se jima je namreč zgodila po tem, ko je kot zmagovalka prišla iz šova Big Brother. Ker se je v šovu zapletla s tekmovalcem Markom, je Andrej dolgo časa ni želel videti, nato pa sta se pobotala …

Je zunaj šova hitro spoznala, da med njo in Milijem le ni to, kar je mislila, da obstaja, ali je bilo od začetka vse zaigrano in je le dobra igralka?

Deli

2 KOMENTRAJI

  1. Vedelo se je, da je tale Mili nasilnež, da je pretepal že prejšnjo partnerico, da je tudi v šovu nekajkrat kričal kot bedak, Mirela pa ni hotela nič videti. Razen tistega dol … malo nižje! Ni moškega na svetu, ki bi bil več vreden od tvojih otrok!

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.