Mirela Lapanović, zmagovalka našega lanskega šova Big Brother, je včeraj zvečer končno vstopila v kontroverzni srbski šov Parovi, kjer pa se je kaj hitro sprostila in … očitno pozabila na svoje življenje zunaj hiše.

Ko je je namreč voditeljica povprašala o tem, kaj lahko od nje pričakujejo tekmovalci in gledalci, je Mirela odgovorila, da lahko pričakujejo marsikaj. Nadaljevala je, da je svobodna in lahko v poljubnem trenutku naredi marsikaj. Tekmovalcem je še povedala, da pa ni poročena.

Je s tem že kar na začetku prelomila obljubo, ki jo je dala zaročencu Andreju? Da se namreč v šovu ne bo zapletala z moškimi? Spomnimo, da je svojega partnerja ravno v Big Brotherju pred očmi cele Slovenije dolgo varala z veliko mlajšim Markom, po prihodu domov pa je Andrej ni želel več videti. No, kasneje sta se čudežno pobotala, saj ji je oprostil vso njeno početje. Zdaj ponovno živita skupaj, po poročanju Slovenskih novic ju po koncu šova čaka celo poroka v toplih krajih, Mirela pa je nanj in na obljube zdaj mogoče pozabila že prvo uro po vstopu?!

Njeni oboževalci so ob njenih besedah že zmedeni, verjetno pa tudi zaročenec Andrej. V videu pred vstopom v šov je povedala, da po izhodu iz šova načrtuje odprtje svojega kozmetičnega salona. Je torej na poroko pozabila? Ali pa je vse le del scenarija in igre produkcije, ki želi, da se Mirela ne predstavlja kot zaročenka, ampak svobodna zapeljivka, zaradi katere bo šov bolj zanimiv in gledan.

Poglejte si njen prihod v hišo:


Zadnje novičke

Prejšnji članekKim Kardashian želi na operacijo, da bo lahko zanosila
Naslednji članekZvezdana Mlakar se je rešila brez zdravnika