Če smo pisali, da je Mirela v šovu Parovi povedala, da do sotekmovalca Milija zaenkrat goji le prijateljstvo, je ta včeraj vse prebivalce hiše srbskega šova, šokirala z izjavo, da se je v Milija že zaljubila!

Mirela je v spovednici pred dnevi izdala, da v Milija zaenkrat še ni zaljubljena in do njega goji zgolj prijateljstvo. Prija ji njegova energija, pozornost in to, da je gentleman. “Prezgodaj je, da bi govorila o zaljubljenosti pa še moja situacija doma v Sloveniji je zelo zapletena,” je dejala, včeraj pa že povedala, da jo lahko njen zaročenec Andrej kar pozabi, saj ne more zanikati čustev, ki jih goji do Milija.

Zanimivo, kako hitro se vse razpleta, saj je še v drugi polovici maja Mirela trdila, da Mili ni njen tip moškega: “Ni šans, niti v sanjah mi ne bi bil všeč nekdo tak, kot je Mili.” Je torej vse le tajila, ali je njemu uspelo, kar si je želel?!

Happy tv poroča, da naj bi bila sotekmovalca v hiši že par, javil pa se jim je tudi Andrej, ki je dejal, da bo počakal, da se po koncu šova z Mirelo pogovori in vidi, kako je na stvari. Ji je pa na Facebooku namenil objavo, s katero je dal vedeti, da jo še vedno ljubi in ob komad Nine Badrič, Dani in godine, zapisal: “Najboljših in najlepših stvari se ne da videti ali dotakniti. Izkusiti jih je mogoče le s srcem. Samo za tebe moja Kraljica. Ljubim te, tvoj Andrej.”

Gre spet le za njeno igro? Kmalu bo v šovu Parovi tudi zaigrana poroka Mirele in Milija, na kateri pa je želel biti prisoten Andrej, ki je glede tega kontaktiral produkcijo. Mu bodo omogočili vstop v šov?


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte vse poskuse skrivanja trebuščka Tanje Žagar
Naslednji članekFoto! Švabova pokazala prelepe družinske fotografije