V resničnostnem šovu Parovi, je vse prej kot dolgčas. Predvčerajšnjim sta se Mirela Lapanović in njen resničnostni mož Mili hudo sprla. Povod za spor sta bili bivši Milijevi dekleti, Ivona in Tijana, ki nista povedali nič dobrega o nekdanjem partnerju.

Tijana je povedala celo, da jo je Mili pretepal, da jo je zapiral v stanovanje in da je celo večkrat ponoči spala z nožem pod vzglavnikom.

Mili je na obtožbe odreagiral zelo burno in v studiu začel kričati na Tijano: “Tijana, ne laži! Ti si psihični bolnik, celo v šovu me je petkrat udarila. Laže, nisem je pretepal.”

Mirela ob vseh obtožbah ni ostala ravnodušna, začelo jo je skrbeti ali je njen mož, res psihopat. “Ne zaupam mu, ne počutim se varno,” je povedala za HappyTV. Mili pa je izrazil hudo žalost in se trudil, da jo prepriča, da so vse skupaj le laži. Vendar se je par kljub vsemu hudo sprl. Celo do te mere, da je Mirela izrazila željo, da se vrne domov.

Mirela Lapanović v solzah
Mirela Lapanović je potočila celo nekaj solz (vir: Happytv)

Danes, dva dni po hudem sporu, je med mladoporočencema seveda zopet vse v najlepšem redu. Pobotala sta se, se poljubila in nadaljujeta s svojo srečo.
Kot zgleda Mirela hitro začne zaupati moškim in jim verjeti, Ji bo v prihodnosti žal?


Zadnje novičke

Prejšnji članekRebeka Dremelj objavila razgaljeno, seksi fotografijo!
Naslednji članekJe Bill Cosby nedolžen? Neverjeten zaključek sojenja!