Medtem ko Lucija Potočnik opravlja svoje dolžnosti kot Miss Universe v Sloveniji in se pripravlja na svetovni izbor, se udeležuje modnih revij, ima številna snemanja in fotoshootinge, pa lanska miss Universe Ana Haložan že opravlja delo modela, kar si je vedno želela.

Ana se je ravno vrnila iz St. Tropeza, kjer je snemala novo reklamo za kopalke in se družila s svetovno elito! Med drugim je bila tam tudi Ivana Trump, s katero se je naša Miss Universe pred kratkim družila tudi v Rovinju, spoznala pa je še svetovno znano manekenko, ki ji je iz prve roke povedala, kako je živeti v svetu mode in blišča in biti desetletja med top modno elito. 

"Prečudovito mondeno mesto, obiskala sem ga že večkrat, ampak vedno z drugačnim namenom. Tokrat je bilo odlično spoznavati tako odlične in uspešne ljudi od Victorie Silvstedt do Ivane Trump… Bila sem gostja na White party v Les Moulins de Ramatuelle. Snemanje reklame za St.tropez in za Rang Rover, za kopalke Shalemar. Dobila sem tudi priložnost snemati kampanijo za Pletix in to že nekaj dni po vrnitvi iz St Tropeza, saj smo snemali v Splitu. V življenju je vse mogoče, ni meja dokler imamo zdravje. Presrečna sem da sem bila model za kampanjo."

Organizacijski odbor Miss Universe Slovenije je razkril, da so prijave za Miss Universe Slovenije 2017 že odprte! Na casting se lahko prijavijo dekleta, stara od 18 do 27 let. Svoje podatke in sliko lahko pošljejo na info@ekskluzivno.si. 


Zadnje novičke

Prejšnji članekIzid novega albuma napoveduje že v jeseni!
Naslednji članekTa dva Slovenca v šov Survivor vstopata že drugič