Deli
37-letna Teja iz Škofje Loke v resničnostni šov Survivor vstopa drugič, saj je prvič nastopila v srbskem Survivorju, v katerem je prišla v finale.

Mamica dvojčkov je po duši avanturistka, o čemer priča tudi njen dnevnik potovanj, v katerem boste našli od potovanj s tovornjakarji v London, dvemesečnega plezanja v Utahu in Coloradu do trimesečnega kolesarjenja po Novi Zelandiji. Boji pa se kač in pajkov, a poudarja, da je to takrat, ko ni lačna: "Iz izkušenj vem, da v Survivorju insekti niso največja težava, saj ob lakoti pozabiš na svoje strahove."

Tudi 27-letni Klemen iz Ljubljane se v bitko Survivor podaja že drugič in cilj je jasen: "Seveda ne bom lagal, da je eno izmed mojih vodil na letošnjem Survivorju zmaga, kajti vem, kako blizu sem bil leta 2009 in vem, kako prav bi mi prišel denar pri sanaciji trenutne situacije. Z zmago bi lahko realiziral poslovne načrte. Bo pa to tudi samopromocija pri nadaljnih ustvarjalnih korakih ter odskočna deska za izdajo knjige."

Ljubljančan pove, da mu zmaga pomeni veliko: "Sem 36-kratni državni prvak v športni gimnastiki. V življenju so pomembni cilji in ko cilj dosežeš, vsak posameznik doživi svojo notranjo zmago." Pravi, da so njegove kuharske sposobnosti odlične, saj zna riž skuhati na 1001 način. Ko pa mu ponudiš, katere tri stvari bi vzel na samotni otok, je skromen in prepričan, do potrebuje le eno: "Vžigalnik. Predmet, ki ti da možnost za celotno preživetje."


loading ...

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.