Deli
Po tem, ko smo v soboto dobili novo zmagovalko šova Kmetija: Nov začetek, ki je Adriana Košenina, so nam ustvarjalci šova ponudili še vpogled v ozadje dogajanja.

Nezgode …

V 90-ih dneh, kolikor je trajalo bivanje na posestvu na Zaplani, so tekmovalci bolj ali manj uspešno premagovali tedenske naloge, se spopadali z vremenskimi nevšečnostmi in zdravstvenimi zapleti. Ena tekmovalka je po večdnevnem bivanju v bolnišnici brez boja v areni zapustila kmetijo, ena se je sama odločila za odhod, za zlomljena rebra je bila kriva divja krava Liza, številnim prehladom, glavobolom in bolečinam v prsih pa je botrovala predvsem goreča želja in živčnost pred tedenskimi obračuni v areni. 

Zanimivi podatki …

Na posestvu je bilo tokrat 39 živali, med njimi tudi priljubljeni prašiček Amigo in krava Liza, ki je bila tudi podeljevalka imunitete. Na vrtu, ki je precej borno rodil, je raslo 40 različnih sadik, za izvajanje nalog in druga opravila na posestvu so porabili 50 kubičnih metrov lesa, 500 litrov barve, 20 kilogramov vijakov, 300 kock sena in kup mikroorganizmov za oživljanje nerodovitne zemlje.

Danes h kmetom domov

Po finalu nas danes, 19. decembra, ob 20. uri v posebni oddaji Kmetija: Nov začetek Brez cenzure čaka še zadnji obračun finalistov. Oddajo bo kot vselej vodila Špela Grošelj, družbo pa ji bosta delala komentatorja Lara Goršek Kos in Denis Toplak.

Gledalci bomo lahko kmete spoznali v povsem drugačni luči. Jerica Zupan jih je namreč obiskala v njihovem domačem okolju in preverila, ali je res, kot trdijo vsi, da so tekmovalci v šovu čisto drugačni kot v običajnem življenju. Gledalci bomo lahko tudi tokrat izbrali tistega tekmovalca, ki je najbolj zaznamoval letošnjo sezono šova Kmetija: Nov začetek.
 

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.