Po tem, ko se je razvedelo, da ruska manekenka Irina Shayk pričakuje prvega otroka s svojim fantom, igralcem Bradleyem Cooperjem, je njen zadnji izhod povzročil še val novih ugibanj. Zakaj? Lepotico so zalotili, kako se je z velikim smaragdnim prstanom, okrašenim z diamanti, vračala z razvajanja v salonu.

Ker prstan nadvse spominja na zaročne prstane, so se seveda takoj sprožile govorice, da se bo parček poročil. Par zaenkrat še ni komentiral govoric, prav tako njuna predstavnika nista podala izjave za javnost, v kateri bi razjasnila skrivnostni prstan.

In glede na to, da nista komentirala niti nosečnosti, bomo morali na potrditev nosečnosti in zaroke ter morebitne novice glede poroke, očitno še počakati. Če se bosta res poročila, bo to prvi zakon za rusko manekenko ter drugi za Cooperja, ki je bil od 2006 do 2007 že poročen z igralko Jennifer Esposito, po tem pa je imel razmerje z Zoe Saldana in mlado Suki Waterhouse.

Irina je bila v 5 let trajajočem razmerju s slavnim Cristianom Ronaldom, ki se je zaključilo januarja 2015, kmalu za tem pa spoznala Cooperja.

Prejšnji članekNa domu so obiskali tekmovalce šova Kmetija: Nov začetek
Naslednji članekDenis Avdić ne bo spal 28 ur