Novo leto je prineslo tudi mnogo novoletnih zaobljub, ki jih želimo uresničiti. Raziskave pravijo, da je najpogostejša novoletna zaobljuba izguba kilogramov, dieta, redna telovadba in na splošno skrb za svoje telo, vendar vsi vemo, kako težko je ravno to novoletno zaobljubo izpolniti. Vendar, ko spremljamo znane osebe, ki jim je nemogoče uspelo z nekaj truda in nekaj odrekanj, verjamemo, da je vse mogoče. Samo poglejte, koliko kilogramov je v enem letu uspelo oklesititi tema dvema zvezdnicama.

Je tudi vaša novoletna zaobljuba izguba kilogramov in zavidljiva postava?

Ste na zgornje vprašanje odgovorili pritrdilno? Potem ste verjetno že teden dni precej aktivni, z raznimi odrekanji pri obrokih (celo spučanje obrokov) in verjetno tudi precej slabe volje, saj rezultati še niso vidni. Nikar ne obupajte.

Rešitev je precej preprosta

Ste že slišali za neinvazivno liposukcijo, ki omogoča izgubo 7 – 10 % telesne mase v 14 dnevnem ciklusu, prvi rezultati pa so vidni že po 48-ih urah? Govorimo o LIPO TRETMAJU – vrhunskem kompletu prehranskih dopolnil za izvedbo tretmaja neinvazivne diete, ki deluje liposukcijsko (topi maščobe). Namenjen je zmanjšanju telesne mase in podpori metabolizmu.

Tretma je popolnoma varen za vaše zdravje, v času izvedbe niste lačni, krvni sladkor in energija vam ne nihata, počutite se dobro, a kljub temu izgubljate kilograme.

Več podrobnosti o tretmaju, ki bo za vedno spremenil vaš pogled na hujšanje, si lahko preberete tukaj >>

Nagradna igra: Podarjamo LIPO TRETMA

Ker si želimo, da so naši bralci v letu 2021 zadovoljni, zdravi in uspešni v boju s kilogrami, smo vam s podjetjem Alaja Mit d.o.o., pripravili nagradno igro, v kateri bomo enemu izmed sodelujočih podelili izdelek LIPO TRETMA. 

Kako sodelujete?

Odgovorite na nagradno vprašanje in nam ga pošljite na naslov: urednistvo@tocnoto.si

Nagradno vprašanje: Kdo sta zvezdnici, ki jima je v letu 2021 skupaj uspelo izgubiti več kot 75 kilogramov? (odgovor najdete v enem izmed naših prispevkov)

Nagradna igra traja do ponedeljka, 18.01.2021. Nagrajenec/ka bo izžrebana 20.01.2020.

Prejšnji članekAna Tavčar je razkrila, kaj jo življenje vedno znova nauči
Naslednji članekTim Kores potrebuje vaše mnenje