Leto 2020 je za nami in spodobi se, da pogledamo tudi največje transformacije zvezdnic, ki so naredile nekaj dobrega za svoje telo in oklestile odvečne kilograme v tem turbolentnem letu.

1. Adele

Največjo spremembo je vsekakor storila Adele, ki jo še komaj prepoznamo. Skozi celo leto se je skrivala pred paparazzi, vendar ne vedno uspešno, vsake toliko pa je tudi sama na Instagramu objavila svojo fotografijo in požela val navdušenja oboževalcev. Pevka naj bi po poročanju tujih medijev izgubila kar 45 kilogramov in je sedaj videti res fantastično.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Adele (@adele)

2. Rebel Wilson

Avstralska igralka je poznana po svojih širokih oblinah in nasmejanem obrazu. Lani ji je prekipelo in je začela z intenzivno vadbo ter mnogokrat na svojem Instagram profilu delila prijeme za spopad proti kilogrami. Uspelo ji je, shujšala je za približno 30 kilogramov. A kot je sama povedala, še ni na cilju, do njene zastavljene teže (75 kilogramov) jo čaka še trnjava pot.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rebel Wilson (@rebelwilson)

“Kjer je volja, je tudi pot”

Znan rek, ki ga večkrat slišimo v povezavi s hujšanjem. Če si tudi vi želite izgubiti kilogram, dva, deset ali dvajset nas spremljajte še naprej. Zelo kmalu bomo objavili nagradno igro, v kateri se boste lahko potegovali za izdelek, ki vam bo služil kot orožje v bitki s kilogrami, v kateri je samo en zmagovalec in to ste VI!

Stay tuned!


Zadnje novičke

Prejšnji članekSpoznajte glasnico zelene farmacije in okrepite imunski sistem. Ne bo vam žal!
Naslednji članekPeter Prevc je to zaključil s pridihom nezadovoljstva