Trenutno najbolj znani pari na svetu, 51-letna latino diva Jennifer Lopez in šestletni nekdanji igralec baseballa Alex Rodriguez sta prekinili dveletno zaroko, piše People. To je novica, ki je odmevala v tujih medijih in kot je razkril neimenovani vir za omenjeni medij, je celoten razhod še vedno izjemno svež.

“Trenutno je v Miamiju, kjer se pripravlja na novo baseball sezono, ona pa snema film v Dominikanski republiki,” je pojasnil vir, medtem ko dvojica uradno še ni napovedala razpada. Neuradno se je po poročanju tujih medijev vse zgodilo zaradi Alexove domnevne afere s 30-letno resničnostno zvezdo Madison LeCroy.

Spomnimo, novica o Alexovi prevari se je v medije razširila, ko je konec januarja kolega Craig Conover v resničnostnem šovu ‘Southern Charm’ obtožil Madison, da je varala njenega takratnega fanta Austen Kroll z nekdanjim igralcem Miamija, ki je zelo znan in zaročen in popolnoma ustreza opisu Alexa, ki se je v zgodovino zapisal kot najbolje zasluženi igralec baseballa doslej.

Kmalu po obtožbah o aferi je 30-letna resničnostna zvezdnica v nasprotju z Alexom, ki ni vsega obešal na velik zvon, navedbe zanikala za medije.Smo samo znanci. Nikoli ni fizično varal svoje zaročenke z mano,” je takrat dejala Madison, a mnogi so dvomili o resničnosti njenih izjav.

Mimogrede, pevka je tudi sama namignila, da njuna zveza ni tako idealna, saj je pred kratkim priznala, da sta z zaročencem obiskovala terapije za pare, k čemur je po njenih besedah ​​največ prispevala situacija s koronavirusom in dejstvo, da sta morala odpovedati dolgo načrtovano poroko. “Mesece smo porabili za organizacijo, to naj bi bilo veliko, a morda preprosto ni bil pravi čas. Vmes smo opravili terapijo, mislim, da je zelo pomagala najinemu odnosu. Vlagati moraš vase in vedno delati nase,” je takrat priznala Jennifer.

A kot kaže, poroke ne bo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Prejšnji članekJe Alya spakirala kovčke in šla?
Naslednji članekTo počne Luka Basi ob deževnih nedeljah