Deli
Foto: Aleksandra Saša Prelesnik

Priljubljena slovenska voditeljica je svoji družini izpolnila željo. Ob tem pa se je odločila za še izjemno dobrodelno gesto.

Tara Zupančič je trenutno ena izmed najbolj priljubljenih voditeljic. Znano pa je tudi to, da je velika ljubiteljica živali. Zato je željo svoje družine izkoristila za to, da pomaga ravno njim.

“Lansko leto so si moji domači zaželeli koledar za novo leto. Moj koledar. Stara mama mi je rekla, “ja pa daj Tara “naprintaj” nam 12 slik, da jih lahko gledamo celo leto.” No, seveda je malo trajalo, da sem zbrala in ustvarila en tak kup svojih slik in jim nalimala gor še vse številke leta, ki prihaja. Pa sem povedala svojim prijateljem, kaj bom letos svojim podarila za božič in vsi so rekli “o lepo, jaz bi tudi kupil tvoj koledar”. OK, jih natisnem več in podarim še njim, z veseljem – malo s sramežljivim občutkom, a vseeno z nasmehom,” je zapisala Tara.

Maj 💙 #calendar2018sneakpeak #charity #animallove #angelskesapice

Posted by Tara Zupančič on Donnerstag, 30. November 2017

Kje se skriva dobrodelnost? 

Ideja o dobrodelnem projektu se ji je porodila med oddajanjem naročila. Videla je eno izmed tisočih objav o živalih, ki jih zebe in ki nimajo nikjer spati. “Tako sem se odločila. Pošljem svoje slikice v “svet” in delni izkupiček podarim Angelske Šapice. Njim, ki so kot angelčki za vse tiste živalske dušice.”

Letos bo vašo steno tako lahko krasila kar Tara. Njen koledar bo stal 12,99 €, 4 evre od vsakega pa bo namenila Angelskim Šapicam.

Lansko leto so si moji domači zaželeli koledar za novo leto. Moj koledar. Stara mama mi je rekla, "ja pa daj Tara "…

Posted by Tara Zupančič on Dienstag, 28. November 2017

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.