Vse kaže, da se je Brad Pitt odločil za večje spremembe v življenju. Poleg izogibanja zvezdniškim ceremonijam se je menda navdušil nad povsem novim in nepričakovanim hobijem. Po poročanju insiderjev naj bi se 53-letnik navdušil nad kiparstvom in naj bi že lep čas izdeloval kip.

Slavni igralec naj bi menda že 10 dni ustvarjal kip v studiu slavnega britanskega kiparja Thomasa Houseaga v okolici Los Angelesa. A menda to ni razlog, da je Brad izpustil tudi podelitev Oskarjev – bojda jih je gledal skupaj s prijatelji, trdi vir.

Brad je sicer še vedno sredi ločitve od Angeline Jolie, kjer se borita za skrbništvo nad otroki. Angelina mu hoče preprečiti delno skrbništvo nad njunimi šestimi otroki: Maddox, 15, Pax, 13, Zahara, 12, Shiloh, 10, in dvojčka Knox in Vivienne, 8.

PREBERITE TUDI: VIDEO! Angelina Jolie z otroki jedla pajke in insekte

Angelina je medtem otroke, ki so ves čas pri njej, Brad pa jih komaj kaj vidi, odpeljala v Kambodžo, kjer so se učili jesti insekte. Brad pa je moralno oporo našel pri nikomer drugem kot svoji bivši, ki jo je prav zaradi Angeline zapustil: Jennifer Aniston.

PREBERITE TUDI: Brad Pitt si je dopisoval z Jennifer Aniston

Se bo morda od igralstva vsaj začasno poslovil in se posvetil kiparstvu? Vsekakor je slednje veliko bolj sproščujoče in pomirjajoče in morda je ravno to tisto, kar Brad trenutno potrebuje.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPo razhodu z Orlandom Katy Perry šokirala z drzno spremembo
Naslednji članekUps! Je Nicki Minaj pokazala preveč?