Poleg resničnostnega šova Nejc išče sanjskega moškega, si nekdanji Barovec že od nekdaj želi imeti svojo oddajo, ki bi se predvajala na kateri izmed slovenskih televizij.

''Oddajo bi poimenoval Prepovedano. V njej bi v glavnem razbijal tabuje, ničesar ne bi olepševal in stvari bi prikazal dejansko takšne, kakršne so. Zame cenzura ne obstaja. Nadvsezadnje sem pisatelj, ki v svojih knjigah opisuje tako svoje gej izkušnje, kot tudi izkušnje drugih, absolutno brez dlake na jeziku,'' nam je zaupal Nejc, nas pa je zanimalo, kako to oddajo speljal in kakšne bi bile tematike.

''Ogromno bi bilo govora o seksu, pri katerem si še vedno marsikdo od nas ne upa priznati na glas, kaj mu je všeč in kaj ne, še posebej, če je govora o različnih fetiših. Seveda pa ne bi govorili le o seksu, pač pa tudi o naši estradi, o študentskih zadevah, nasvetih za boljše in zdravo življenje, o potovanjih in podobnih zadevah. Vse kar potrebujem je prava priložnost, s pravo ekipo! Seveda pa bi imel tudi zanimive goste, ki bi oddajo definitivno popestrili, ter ji dodali še tisto piko na i in jo tako naredili še bolj zanimivo.''

Ga bo kdo od tv ustvarjalcev uslišal?


Zadnje novičke

Prejšnji članekSOŽALJE! Zendaya žaluje!
Naslednji članekScottu Disicku sta postavili strog ultimat