Z Nejcem Rekom smo poklepetali o telenovelah, saj je Nejc že od malega njihov ljubitelj. "Že od malega sem vneto spremljal telenovele in serije, kjer so imeli bogataši svoje služabnike, služabnice,'' je dejal in nam povedal, da je pred dvema letoma začel spremljati tudi serijo Devious Maids (Pretkane služkinje), ki ga je popolnoma navdušila.

''Močno si želim, da bi imel priložnost, da se tudi sam preizkusim v tej vlogi – v vlogi služabnika pri kakšnem bogatašu, ali pa pri kakšni znani osebnosti. Znam kuhati in rad kuham, kar je že potrdil marsikdo. Ko sem bil v zvezi z nasilnim Teodorjem, me je ravno on naučil kako se obrniti v kuhinji. Ker je on po cele dneve delal, sem tako moral jaz prevzeti vajeti kar se tiče kuhanja in sem tako kmalu postajal vse boljši,'' je pripovedoval in se pohvalil, da zna narediti odlično kavo.

"Prijateljice in prijatelji z užitkom spijejo kavo, ki pa jim jo skuham z ljubeznijo."

''Nekaterim se tako delo služabnika zdi nizkotno, meni pa je to delo veličastno, saj se tako dejansko sam učiš kako lahko nekomu pomagaš, pa še plačan si za to. Res je, da sicer ne maram podpirati lenobe, vendar nekateri res nimajo časa, da bi sami poskrbeli za vse, zato jih razumem in bi tako z veseljem priskočil na pomoč. Prav predstavljam si sebe v uniformi,  kako delam, kako ob tem poslušam glasbo in hkrati plešem. Če mi kdo ponudi takšno opcijo, jo z veseljem sprejmem,'' je Nejc zaključil svojo pripoved.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTelevizijski vedeževalec popolnoma šokiral
Naslednji članekNORO! Dve vroči seriji ta hip napovedali ‘crossover’!