Leto je že naokoli, nekdanji Barovec Nejc pa še vedno ni našel službe, oziroma študentskega dela, ki bi mu omogočila boljše življenje in stalen prihodek.

Nejc pravi ''Seveda poprimem kdaj pa kdaj za kakšno študentsko delo, če se le ponudi priložnost, a kaj, ko le za kratek čas. Zelo se trudim z iskanjem študentskega dela, da bi našel nekaj za daljše obdobje! Pomoč pri iskanju študentskega dela mu je ponudilo veliko samooklicanih prijateljev, vendar se ne morem zanesti na njih. Ti samookolicani prijatelji v resnici ne povprašajo za delo naokoli, ampak hočejo pred menoj izpasti frajerji, da lahko rečejo, da so mi pomagali. Včasih ti tudi medijska prepoznavnost ne more prinesti službe. Mnogokrat delodajalci sploh ne odgovorijo, ko se odzovem na oglas, ki je objavljen na spletu, v katerem iščejo delovno silo, kar se mi zdi izredno žalostno. Spet drugi za opravljena dela ne plačujejo, saj imam kar nekaj izkušenj s takimi, ki izkoriščajo. Najde se tudi kdo, ki gleda na spolno usmerjenost, kar jih v mojem primeru zmoti to, da sem homoseksualec, ki to brez sramu prizna javno. Ravno zaradi tega sem izgubil že kakšno delo.''

''To, da ne najdem dela, me nemalokrat potre, ampak še naprej vztrajam pri iskanju študentskega dela. Zatorej, če kdorkoli ve za kakšno študentsko delo v Ljubljani, Velenju (ali bližnji okolici) in bi mi lahko pri tem pomagal, se toplo priporočam in me lahko brez strahu kontaktirajo na Facebook profilu. Vsakemu bom za kakršnokoli informacijo ali ponudbo glede študentskega dela zelo hvaležen,'' še pravi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠe ena ločitev iz sveta slavnih
Naslednji članekTo je njen recept za uspeh