''Težko najdem primernega moškega, s katerim se v celoti ujamem, kaj šele, da bi bil to sanjski moški. Daleč od tega,'' je priznal Nejc Rek, ki išče primernega partnerja zase. Ta pot se mu zdi trenutno precej nemogoča in ni mu jasno, zakaj je za moške tak bav bav.

''Ni mi jasno, zakaj vedno naletim na tipe, ki so zasedeni in bi samo varali. Nekateri pa se drogirajo, opijajo in mi to prikrivajo in izvem na čuden način, preko drugih virov. Da o ukazovalnih, nasilnih psihopatih sploh ne govorim, takih, ki na začetku igrajo dobrega moškega, ko pa se počutijo ogrožene pa izpustijo strup,'' je žalostno priznal Nejc, ki nam je povedal tudi, da je naletel tudi na dobre fante, ampak se z njimi žal ni katakterno ujel.

Nejc kot zelo prijeten sogovornik pravi, da je po naravi precej trmast in odštekan, a ko ima resnega partnerja bo zanj naredil vse in se potrudil na vse pretege, da sta oba srečna in zadovoljna.

Pravi, da mu je najbolj hudo, da se ga moški bojijo zaradi tega, ker je medijsko prepoznaven in jih je strah, da se bodo znašli v kakšnem časopisu ali pa v kakšni oddaji. ''Marsikdo mi reče, da mi je sigurno lažje sedaj, ko sem medijsko prepoznaven in lahko takoj najdem fanta. Takrat se samo nasmejem. Že prej mi je bilo zelo težko najti partnerja, saj so me vsi obsojali, ker naj bi bil z vsemi v Sloveniji in zaradi obtožb, ki jih je sprožil moj bivši prijatelj, da sem okužen z virusom HIV in da se naj bi prodajal, kar seveda ne drži,'' je žalosten Nejc, ki si najbolj od vsega želi iskrene ljubezni.


Zadnje novičke

Prejšnji članekMisel dneva: Kaj je zares pomembno?
Naslednji članekVROČE! Louis novico najprej zaupal Harryju!