Johnny Depp je bil od nekdaj vitke postave, a ko so po spletu zaokrožile fotografije in video posnetki shiranega igralca, so se vsi zgrozili. 54-letnik namreč deluje na smrt bolan.

Nekateri so se menda že obrnili na predstavnika za medije slavnega zvezdnika in čakajo izjavo.

Zaskrbljeni oboževalci

“Johnnyju Deppu ne gre dobro,” je zapisal eden od oboževalcev. “Prosim, prosim, recite, da se Johnny Depp samo pripravlja na kak film in ni na smrt bolan, ker ni videti preveč dobro na zadnjih fotografijah,” je drugi zapisal na Twitter.

PREBERITE TUDI: Katarina Čas z Amber Heard proslavljala ločitev od Johnnyja Deppa

Hujšanje za film?

Seveda je povsem možno, da se Depp dejansko pripravlja na kako vlogo. Za svoj naslendji film, City of Lies, ki bo o umorih rap zvezdnikov Tupac Shakurja in Notorious B.I.G., bo izšel 7. septembra. Zaigral pa je tudi v filmih Fantastic Beasts, The Crimes of Grindelwald, ki bosta prav tako predvajana novembra letos.

Za sabo ima težko obdobje

Sicer ima Depp za sabo precej težko obdobje: najprej ločitev od Amber Heard, ki ga je stala 7 milijonov; imel pa je tudi pravne težave s svojimi managerji, ki naj bi ga ogoljufali. Med drugim naj bi mu izgubili 40 milijonov dolarjev, ker so pobirali pristojbine, ki jih nikoli ni odobril; dobil je kazni, ker niso plačali njegovih davkov; ter brez njegovega dovoljenja posojali milijone.

PREBERITE TUDI: Johnny Depp obubožan in pred bankrotom?