Tekmovalce sta obiskala mentorja in glavi družine, Maticu, predala navodila za tedensko nalogo. Naloga je zelo zahtevna, saj morajo narediti čebelnjak. Nihče od tekmovalcev, razen Zare, pa o tem, kako čebelnjak izdelati, nima pojma, zato upajo, da jih bo Zara lahko popeljala do uspešno končane naloge.

Vseeno pa Zara ni preveč optimistična glede naloge. Povedala je, da se na čebelarstvo sicer spozna, znala bi tudi sestaviti panje, nima pa znanja o tem, kako se naredi čebelnjak, povrh vsega pa tekmovalci nimajo niti ustreznega orodja, zato zelo dvomi v uspešno opravljeno nalogo.

PREOBRAT …

Da bo Anna prva dvobojevalka so skoraj že čivkali ptički na posestvu, potem pa se je na presenečenje skoraj vseh zgodil nepričakovan preobrat. Z  velikim cmokom v grlu in na robu solza je Matic za prvega dvobojevalca izbral Tineta. Obrazložil je, da je bila to Tinetova želja, saj se ta želi že zdaj pomeriti z nekom od močnejših tekmovalcev in da vidi, če je iz pravega testa za zmago v šovu.

Najbolj šokiran je bil ob razglasitvi prvega dvobojevalca  Senad, ki se boji, da bo prav on zdaj tisti, ki mu grozi mesto drugega dvobojevalca. Tine je namreč že napovedal, da si v dvoboju želi močnega nasprotnika.

Senad pa vseeno ne verjame, da si Tine res tako močno želi domov. Zdi se mu, da je vse skupaj načrtovan napad levega krila nanj, zato je že začel lobirati pri Anni in Zari in ju prosil, da svoj glas na jutrišnjem glasovanju namenita Matjažu.

Da bi ju Senad uspel prepričati in da bi na glasovanju prišlo do neodločenega rezultata, pa skrbi glavo družine Matica, saj se zaveda, da bi ob neodločenem izidu spet sam moral odločati o drugem dvobojevalcu.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBrad Pitt je popolnoma sesut
Naslednji članekZvezdana Mlakar ima po novem svoj nakit