Pobegli kraljevi par, Meghan Markle in princ Harry, je zaprosil za sestanek s kraljico Elizabeto II. in upa, da se bo odvijal na gradu Windsor. Tja naj bi prispela s hčerko Lilibet in sinom Archijem. Njuna prošnja naj bi šokirala ljudi v palači.

meghan-markle
Vir: Instagram

“Morda bi Meghan in Harry res želela videti kraljico, vendar je po vsem tem, kar se je dogajalo letos, to čudno. Ljudje iz palače so nad to potezo zelo presenečeni, zlasti zaradi Meghan,” je razkril vir blizu kraljeve družine. Kraljica menda še vedno ni odgovorila vnuku in njegovi ženi, vendar bi zelo rada videla vnuke, zato se govori, da bo zaradi tega pristala na sestanek.

To bo prvo srečanje med Meghan in kraljico po šokantnem intervjuju, ki sta ga zakonca dala slavni Oprah Winfrey, v katerem sta kraljevo družino obtožila precej stvari. Harry se je moral pred nekaj meseci soočiti z družino zaradi otrok, pogreba princa Philipa, in menda se je prvič po dolgem času pogovarjal z očetom Charlesom in starejšim bratom Williamom, ki menita, da je družino ‘izdal’ zaradi Meghan .

Če se kraljica strinja s srečanjem, bodo oči celega sveta spet uprte na kraljevi dvor.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTjaša Kramarič o ljubezenskem stanu, Sanjskemu moškemu in drugih zanimivostih
Naslednji članekAngelina Jolie spregovorila o spolnem napadu in grdi potezi Brada Pitta