RTV SLO – Seksi Scarlett prodana za 25.700 evrov

Neki srečnež iz Velike Britanije si je na eBayu kupil vroč zmenek s seksi Scarlett Johansson in bo zanj odštel okoli 25.700 evrov.
Scarlett se je odločila, da bo nekomu omogočila, da jo spremlja na premiero njenega novega filma junija letos, denar pa bo šel v dobrodelne namene.

več>>

Dnevnik – Millsova bo od McCartneyja dobila 33 milijonov evrov

Nekdanja soproga legendarnega glasbenika Paula McCartneyja, Heather Mills, bo dobila 25 milijonov funtov odpravnine (33 milijonov evrov), ki jih je sodišče določilo potem, ko se par po ločitvi ni uspel dogovoriti glede izplačila.

Dogovor o višini in izplačilu omenjenega zneska Millsovi bo tudi uradno podpisan v ponedeljek, je še odločilo višje sodišče v Londonu. Časnik Evening Standard navaja tudi, da naj bi bilo odvetniških in sodnih stroškov za približno deset milijonov funtov (13 milijonov evrov).

65-letni McCartney in 40-letna Millsova sta se poročila leta 2002, štiri leta po smrti Paulove prve soproge Linde, ki je umrla za rakom dojke. Štiri leta kasneje, maja 2006, sta napovedala “prijateljsko” ločitev, ki pa je bila vse prej kot “prijateljska”. Na dan je namreč začelo prihajati umazano perilo obeh zakoncev, ki se jima je zakonu rodila danes petletna Beatrice.
Sicer pa je slavni Beatle McCartney v ločitvenem postopku Millsovi že pred časom ponudil 25 milijonov funtov, ki naj bi ji jih izplačal iz svojega 825 milijonov funtov vrednega premoženja.
Evening Standard še piše, da gre za eno najdražjih ločitev v zgodovini države. Poslovnež John Charman je sicer lani moral svoji bivši ženi izplačati 48 milijonov funtov.

STA – Jure Godler dobil svoj televizijski šov

Vsestranski Jure Godler je včeraj uspešno prestal ognjeni krst snemanja svojega prvega pogovornega šova.
Godlerjev šov, kot se oddaja imenuje, bo na sporedu vsakih štirinajst dni, ogledali pa si ga boste lahko preko interneta na straneh Vest.si.

Oddaja, katere snemanje si lahko ogledate v živo, je sestavljena iz vnaprej posnetih skečev in različnih posnetkov, osrednji del pa predstavlja pogovor z glavnim gostom. Prvo oddajo je zaznamovala nekdanja prva dama Slovenije, gospa Štefka Kučan, ki smo jo lahko spoznali malce drugače. Godler šov se seveda produkcijsko ne more primerjati s podobnimi šovi v tujini ali na pravih televizijskih postajah, vendar gre pri projektu pohvaliti kreativno ekipo Vesti, ki tudi pod mentorstvom Jonasa Žnidaršiča predstavlja svežino na področju medijskega ustvarjanja in produkcije.

Žurnal – Tini se obetajo vroči zmenki

Če bo izbrana, bo Tina nastopila na MTV Adria, kjer bo lahko med petimi fanti izbrala svojega favorita.
Na MTV Adria naj bi se kaj kmalu začela nova oddaja oziroma nov resničnostni šov Perfect Date, prva gostja pa bo morda kar Tina Gaber, aktualna mis Hawaiian Tropic.

Agencija Avdicija.com, katere članica je, jo je namreč prijavila na sodelovanje v prej omenjenem šovu. Temnolasa lepotička, za katero mnogi pravijo, da je misica z najlepšim oprsjem, zato upa, da bo izbrana in tako prva, ki bo v oddaji kot komunikativna, zgovorna in nesramežljiva punca izbirala med petimi fanti in jih popeljala na zanimive zmenke, na koncu pa med njimi izbrala sebi najljubšega. Oba si bosta seveda prislužila tudi nagrado.
In kakšne fante ima rada Tina? “Rada imam predvsem zabavne, zgovorne in brihtne fante. Videz je pomemben, toda če me fant ne zna nasmejati, je že na začetku pogorel,” je še dodala seksi lepotička, ki je vedno znova pripravljena na nove izzive.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO: Kaj so zakuhali slavni?
Naslednji članekSheryl Crow na naslovnici revije Parade