RTV SLO – Amy Winehouse, uničevalka hotelov

Gre sploh še lahko na slabše?
Amy Winehouse se še ni izkopala iz krize. Svojo hotelsko sobo je povsem razdejala in povzročila za okoli 5.000 evrov škode.
Potem ko je prejšnji teden zapustila center za odvajanje, se je težavna pevka namestila v londonskem hotelu Riverbank Plaza.

celotni članek

Dnevnik – Tjaša Kokalj med 50 najlepšimi ženskami sveta, ki tekmujejo za miss grand slam 2007

Miss universe Slovenije 2007 Na spletnem portalu www.globalbeauties.com, največjem spletnem portalu, ki spremlja vse pomembnejše lepotne izbore na svetu, so objavili finalistke za miss grand slam 2007, t.i. izbor najlepše ženske na svetu, ki jo izberejo za zaključeno leto izmed predstavnic iz petih najpomembnejših lepotnih tekmovanj, Miss Earth, Miss International, Miss Tourism Queen, Miss World in Miss Universe.

Tjaša Kokalj se je kot edina slovenska predstavnica uvrstila med petdeset najlepših žensk na svetu, a izbor  še traja in glasovi še vedno pritekajo. Mnogi pričakujejo še boljšo uvrstitev aktualne slovenske miss universe, predvsem zaradi njene dobre uvrstitve na finalu za miss universe v Mehiki maja lani, ko je z enajstim mestom postala najlepša Evropejka.

Laskavi naziv najlepše na planetu t.i. miss grand slam 2006 – je lani pripadel Sabrini Houssami iz Avstralije. Lepotice sicer niso izbrali za miss sveta, a strokovnjaki spletnega portala Globalbeauties so menili, da je najlepša med več kot štiristo dekleti, ki so sodelovala v petih najbolj prestižnih lepotnih izborih na svetu.

Pozareport.si: Ashton Kutcher častil s hepatitisom A

Po zabavi za zvezdnikov rojstni dan panika daje Madonno, Gwyneth Paltrow in Brucea Willisa

Igralec Ashton Kutcher je pred dnevi praznoval 30. rojstni dan, na žurko pa je povabil kar nekaj holivudskih zvezdnikov, med njimi tudi Madonno, Gwyneth Paltrow in Brucea Willisa. Nekaj dni po zabavi so slavljenca obvestili, da je bil eden od natakarjev okužen s hepatitisom A oziroma tako imenovano boleznijo umazanih rok, saj se virus ob neustrezni higieni prek rok prenese v prebavila in povzroči okužbo. Med povabljenci je zavladala prava mala panika, na dan pa je prišlo tudi, da je natakar vedel za svojo bolezen in kljub opozorilom zdravstvene inšpekcije nadaljeval z delom.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članek