RTV SLO – Lisa Presley pričakuje naraščaj

Že nekaj časa se je šušljalo, da je Lisa Marie Presley, edina hči glasbene ikone Elvisa Presleya, noseča. Zdaj je to tudi uradno.
“Par je presrečen,” je sporočila Lisina piarovka, ki je tako potrdila govorice o nosečnosti, ki so se začele pojavljati na neki dobrodelni zabavi v New Yorku v začetku marca, kjer so jo opazili z nekoliko bolj zaobljenim trebuščkom.

več>>

Dnevnik – Salome v zvezdniškem televizijskem resničnem šovu na Hrvaškem

Najbolj znani transvestit v Sloveniji, Salome, bo med osmimi udeleženci Celebrity Big Brotherja, ki se bo začel drevi na komercialni hrvaški RTL televiziji, je potrdila koordinatorica posebnih projektov Morana Lerga. Dodala je, da bodo stanovalci poskusili preživeti tri tedne v hiši velikega brata in zaslužiti 100.000 kun (13.650 evrov).

RTL televizija bo pred svojimi kamerami “razgalila” tudi soprogo znanega pevca Dina Dvornika, Danielo, ki že ima izkušnje v resničnostnih šovih. Po vzoru svetovno uspešnega resničnostnega šova Osborns je namreč RTL televizija nekaj časa predvajala oddajo o Dvornikovi, v kateri je spremljala življenje znane splitske družine.
Zaprti med štirimi stenami bodo še pevec Sandi Cenov, manekenka Iva Jerković, modna stilista Neven Ciganović in Marko Grubnić, stand-up komedijantka Marina Orsag ter televizijski voditelj s konkurenčne komercialne Nove TV, Ivica Kovačević.

RTL bo sicer v soboto začela tudi z oddajo Hrvaški top model, Nova TV pa za nedeljo napoveduje začetek resničnostnega šova Kmetija. Na televizijski kmetiji Nove TV bodo znani obrazi s hrvaške estrade, med njimi tudi fotograf Stephan Lupino.
Niti nacionalna televizija HTV ne bo brez novih glamuroznih projektov, ker bo v soboto začela novo sezono zabavne oddaje Zvezde pojejo, v kateri bo svoje pevske zmogljivosti predstavilo osem znanih hrvaških javnih osebnosti.

Siol.net – Matthew McConaughey bo otroka poimenoval po pivu

Los Angeles – Matthew McConaughey hoče svojega še nerojenega otroka poimenovati po svoji najljubši znamki piva.

Zvezdnik filma Fool’s Gold, ki pričakuje svojega prvega otroka s partnerko Camilo Alves, namerava počastiti svojo najljubšo alkoholno pijačo tako, kot je to storil že njegova brat, po njej naj bi namreč poimenoval svojega otroka. “Igralčev starejši brat Michael je svojega drugega sina poimenoval Miller Lyte, tako kot se imenuje njegovo najljubše pivo. Matthew je vzljubil to ime in sedaj tudi sam hoče tako poimenovati svojega otroka. Premišljuje o imenu Bud po pivu Budweiser,” je povedal vir. Brazilska manekenka Camila pa ni tako navdušena nad njegovo izbiro imena. Vir je dodal: “Camila je precej konzervativna. Sovraži to ime in se ne bo pustila prepričati.”

Če bo Matthew vztrajal pri tem posebnem načrtu, ne bo prvi zvezdnik, ki bo dal svojemu otroku nenavadno ime. Chris Marin iz skupine Coldplay in njegova žena Gwyneth Paltrow sta svojo hčerko poimenovala Apple (Jabolko), Michael Jackson je sinova poimenoval Prince Michael I in Prince Michael II, rocker iz skupine Red Hot Chili Peppers Anthony Kiedis pa je sina poimenoval Everly Bear (Medved).

Pozareport.si – Nisem samska, Mitja ima veliko dela, zato na zabave hodim sama!

Špela Grošelj, karizmatična pevka turbo folk skupine Atomik, je za naš portal zanikala govorice in najnovejše pisanje nekaterih medijev, da je samska in da naj bi se razšla s fantom Mitjo Repom. Ni res, trdi Špela Grošelj, še vedno živiva skupaj, res pa je, da na družabne evente po novem zahaja sama, ker naj bi imel Mitja veliko dela. Špela pravi, da zato, ker je zamenjal službo, iz Mobitela jo je namreč mahnil na Tušmobil.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekVse odvisnosti Boruta Pahorja