RTV SLO – Tudi Matthew v modnih vodah

Igralec Matthew McConaughey, ki je bolj znan po slačenju kot oblačenju, je izdal linijo modnih oblačil za na plažo.
Seksi igralec, ki bo letos postal očka, načrtuje linijo oblačil za na plažo. Poimenoval jo je J. K. Livin, kar je kratica za slogan “Just keep livin”.

več>> 

Dnevnik – Johnny Depp z avdicijo do scenarija za novi film o slikarju Daliju

Johnny Depp se je odločil, da film, v katerem bo igral velikega slikarja Salvadorja Dalija, še nima ustreznega scenarija, zato bo s pomočjo avdicije našel najustreznejšega. Na avdicijo se lahko prijavi kdorkoli.
Johnny Depp je začel z avdicijo za scenarij, ki bo najbolje prikazal zanimivo življenje slikarja Dalija. Zvezdnik naj bi v omenjenem filmu igral glavno vlogo, poprijel pa naj bi tudi za taktirko režije, zato mu je še posebno pomembno, da bo film na občinstvu pustil poseben pečat.

„Odprt sem za vse predloge. Svoje scenarije lahko pošlje kdorkoli, tudi gospodinje in upokojenci,“ se je pošalil Depp.
Zvezdnik Piratov s Karibov pa ni edini, ki skuša na velika platna prenesti življenje znanega umetnika Dalija. Podobne načrte imata namreč tudi Al Pacino in legendarni Peter O’Tole. Oba igralca imata tudi že izbrana naslova za film, tako prvi predlaga Dali in jaz, drugi pa Zbogom, Dali.

Pozareport.si – Helena Blagne Zaman v Mariboru pokasirala 15.000 evrov!

V petek zvečer je v mariborski dvorani Tabor nastopila nekdanja prva dama slovenske zabavne glasbe Helena Blagne Zaman, na prvem od dveh pompozno najavljenih koncertov ob 20. obletnici njene glasbene kariere. Po naših prvih informacijah, ki nam jih je potrdil organizator mariborskega koncerta Smiljan Kreže, so do začetka koncerta prodali približno 2500 vstopnic, medtem ko so jih med sponzorje razdelili 500. Cene vstopnic so bile 18, 16 in 12 evrov, dvorana Tabor pa sprejme 3300 obiskovalcev. Prihodek Helene Blagne Zaman je bil, zanimivo, pogodbeno določen vnaprej ��” 15.000 evrov, ki jih mora njenemu podjetju nakazati organizator Kreže; slednji, ki je nosil ves poslovni riziko koncerta, pa ima pravico do izkupička od prodaje vstopnic in denarja sponzorjev. Kreže nam je tudi povedal, da zabave po koncertu ni bilo, kajti ekipe Helene Blagne Zaman se je nemudoma odpravila v Ljubljano, kjer je sinoči v hali Tivoli oddajala njen ljubljanski koncert.

Organizacija koncerta v prestolnici pa je bila v celoti rokah Heleninega moža Mitje Zamana. Prodaja vstopnic je po naših informacijah potekala po dveh nivojih: preko podjetja Eventim in neposredno preko zakoncev Zaman, cena vstopnic pa je bila neprimerno višja od mariborske, to je 25 evrov. Helena Blagne Zaman se je tokrat odločila za najem male dvorane hale Tivoli, ki sprejme 4500 obiskovalcev, do včeraj pozno popoldne pa so po uradnih informacijah prodali okoli 3700 vstopnic. Minili so torej tisti zlati časi, ko je primadona zlahka napolnila celo veliko tivolsko dvorano, ki sprejme več kot 6000 ljudi. Po nekaterih informacijah naj bi zakonca Zaman z ljubljanskim koncertom zaslužila okoli 40.000 evrov (ni pa znano, koliko denarja bosta zakonca Zaman morala odšteti za svoje glasbene goste, od Naceta Junkarja do tenorjev in simfonikov, nekaj honorarja pa je zagotovo zahteval tudi voditelj obeh večerov Mario Galunič), saj naj bi precej denarja primaknili tudi posamezni sponzorji njene mini turneje.


Zadnje novičke

Prejšnji članek
Naslednji članekGwen in Kingston sta številka ena