Prva se je modni brvi s svojima kolekcijama »Opus77« in »The best of Maja Ferme« predstavila Maja Ferme, sledila sta modna spektakla bosanske modne hiše Bellissima, ki je navdušila z linijo Pomlad- poletje 2010 za poslovne ženske, in oblikovalke Gordane Zucić, ki je dokazala, zakaj velja za kraljico bosanske visoke mode.

Za sproščeno vzdušje so poskrbeli zasedba 4 Play, Petra Slapar, bosanski slavček Armin Muzaferija, udarna fantovska plesna skupina Maestro, ki se lahko pohvali z nazivom svetovnih prvakov v hip hopu, presenečenje večera pa so bile članice zmagovalne hrvaške zasedbe Feminnem, ki je slavila na letošnji Dori. Pika na i glamuroznega večera je bil lepotni izbor za »Obraz Beauty Weekend Portorož 2010«, v katerem so svojo lepoto na ogled postavile slovenske in bosanske lepotice.

Deset deklet se je predstavilo v kreacijah ekstravagantnega Mira Mišljena in Jane Koteske ter v kopalkah Nancy Beach Wear, strokovno žirijo, katere predsednica je bila Sabina Mali, pa je najbolj očarala Slovenka Maja Cotič. Enaindvajsetletnica prihaja iz Nove Gorice, je študentka prvega letnika ekonomije in velika ljubiteljica rolanja ter umetnostnega kotalkanja, lepotni naziv pa ji bo poleg nagrad in novih poznanstev, prinesel še delo manekenke in modela v obeh državah.


Zadnje novičke

Prejšnji članekAshley in Justin sta izjema med pari
Naslednji članekObleci se kot Penn Badgley