Deli

Oče Meghan Markle, Thomas Markle, naj bi teden pred poroko prvič spoznal princa Harryja, nakar naj bi v soboto, 19. maja, ko bo kraljeva poroka, Meghan popeljal pred oltar.

A vse kaže, da iz tega ne bo nič, saj je odpovedal svojo udeležbo na poroki.

PREBERITE TUDI: Grda navada, ki se ji je princ Harry odpovedal za svojo Meghan

Namenoma je poziral paparacom

Razlog naj bi tičal v tem, da je menda namenoma poziral paparacom, da bi se prikazal v lepši luči, s čimer je osramotil Meghan. Iz kraljeve palače so poslali izjavo, da “Meghan preživlja zelo težke osebne trenutke” zaradi tega, kako so se obrnili dogodki.

“To so zelo intenzivni osebni trenutki za gdč. Markle le nekaj dni pred njeno poroko,” je povedal predstavnik. “Ona in princ Harry prosita za razumevanje in spoštovanje do Meghan Markle v tej težki situacij.”

PREBERITE TUDI: Nekdanja soigralka razkrila, kakšna je Meghan Markle v resnici

Prvotni scenarij

Sprva je bilo načrtovano, da naj bi oče Meghan popeljal pred oltar, kar so naznanili tudi v kraljevi palači. V ponedeljek je Meghan povedala, da je oče pred šestimi dnevi doživel srčni napad, a je že odšel iz bolnišnice, da bi se udeležil poroke, a si je nato premislil, ko se je razkrilo, da je poziral fotografom na vnaprej planiranih fotografijah.

Oče Meghan Markle z malo Meghan kot dojenčico.

Ko so kraljevo palačo vprašali, če se ‘težka situacija’ nanaša na njegov srčni infarkt ali nizkotno oziranje, so odgovorili “Ne bomo se spuščali v podrobnosti.”

Vse je načrtovala njena polsestra

Včeraj je Meghanina polsestra, Samantha Markle priznala, da je ona organizirala fotografiranje za očeta, a zatrdila, da so bili nameni dobri. “Toliko je bilo govoric, da sem to naredila zaradi denarja, a nisem,” je Samantha vztrajala v britanski govorni oddaji Loose Women.

Oba s Thommasom, Meghaninim polbratom, sta razložila, da je bilo to zaradi medijev, ki so ga prikazovali v negativni plati in sta skušala to popraviti. Samantha in njen Thomas Jr. (Meghanin polbrat) se poroke ne bosta udeležila, vir pa je razkril, da Meghan z njima nima stikov.

PREBERITE TUDI: Takole izgleda mama Meghan Markle!

Mati bo prišla

Meghanina mati, Doria Ragland, naj bi se še vedno udeležila poroke in bo noč pred tem skupaj z Meghan prenočila v hotelu.
Nato se bosta skupaj odpeljali v cerkev St. George’s Chapel, kjer naj bi se dobili z Meghaninim očetom, ki bi jo popeljal pred oltar.

Ker se oče ne bo udeležil poroke, to sedaj odpade in Harryja ne bo spoznal, dokler Meghan ne bo uradno postala članica kraljeve družine.

PREBERITE TUDI: Vse o zakulisju kraljeve poroke princa Harryja in Meghan Markle

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.