Deli

Poznavalci, ki vedo, kaj se dogaja v kraljevi palači, so sporočili, da se je princ Harry za svojo Meghan, ki bo 19. maja postala tudi njegova žena, odrekel grdi in škodljivi razvadi – kajenju.

Dal je obljubo

“Harry je obljubil, da doma ne bo kadil. To ne bi bilo obzirno do Meghan, ki je nekadilka. Torej ne bo več visenja na oknih in pihanja dima ven. Harry je za Meghan nehal kaditi,” je povedal vir.

Čeprav je kajenje na sploh prepovedano v vseh kraljevih prostorih, vključno z bodočim domovanjem Harryja in Meghan, pa je 33-letni princ znan po tem, da si je po nekaj alkoholnih pijačah privoščil če kak cigaret. Navade se je menda navzel, ko je študiral na univerzi Eton.

PREBERITE TUDI: Princ Harry in Meghan Markle končno skupaj v javnosti

Nekoč je bil barabin

Harry je leta 2015 tudi sam spregovoril o svojih dnevih na centru za mlade Cape Town Youth Center, kjer se je izobraževal: “Niti malo nisem užival v šoli. O sem bil v šoli, sem hotel biti baraba.” Ko pa je malce odrasel, je pogosto polnil naslovnice tabloidov s svojim načinom življenja, ki je vključeval ogromno zabav, alkohola in kajenja. “V enem samem dnevu sem lahko pokadil cel paket Marlboro.”

Meghan ima nanj izjemno pozitiven vpliv

A očitno je Meghan zelo koristna sprememba v njegovem življenju, saj je zagovornica zdravega načina življenja, ki vključuje tudi zdravo prehranjevanje in redno vadbo. “Tek je bil od nekdaj moja oblika premikajoče se meditacije,” je razkrila.
Od zaroke dalje so sicer par opazili v različnih londonskih vadbenih centrih, kjer se pripravljata na poroko.

Bravo, Meghan, in pohvalno, Harry!

PREBERITE TUDI: Meghan Markle izbrisala svoje račune na družbenih omrežjih

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.