Deli

Stvari bodo od zdaj potekale drugače.

Številni so sicer mnenja, da je do te spremembe v poteku igre prišlo prepozno. A vseeno bo le-ta močno vplivala na potek šova. Skupin ni več. Tekmovalci zdaj tekmujejo sami zase. The Bigges Loser Slovenija pa bo tako zagotovo bolj zanimiv.

Treninge deklet je zdaj prevzela Nataša, Jan pa skrbi za treninge moških. Nad novim potekom pa niso navdušeni vsi. No, predvsem ne vse. Predvsem Sabina, Indira in Mojca so do zdaj uživale v ‘udobju’, ki jim ga je nudil mirni Jan. Ostre Nataše pa zagotovo niso vajene.

“Če primerjam Jana, ki je ena mirna dušica, in trenerja, ki se dere, ko treniraš, to meni vsekakor ne zveni dobro,” je pred treningom dejala Sabina, ki pa se ni bala intenzitete treningov pri Nataši.

#BiggestLoserSLO

Dekleta zdaj trenirajo z Natašo, fantje pa z Janom!Nekateri so k treningu pristopili pozitivno, drugi so že vnaprej razmišljali negativno …

Posted by The Biggest Loser Slovenija on Dienstag, 5. Dezember 2017

Po drugi strani fantje in Jan niso občutili pretirane spremembe. Jan namreč ne trenira nobenega novega člana, saj v rdeči skupini ni bilo več moških. “Sem pa izgubil 3 super punce,” je v izjavi povedal priljubljeni trener.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.