Medtem ko Mirela nastopa v srbskem šovu Parovi, njen zaročenec vse dogajanje v zvezi z njo pridno spremlja prek tv ekrana. Mirela Lapanović, lanska zmagovalka našega Big Brotherja, ki je pred kratkim vstopila v kontroverzni srbski šov, pa je o svojem zaročencu v šovu že povedala nekaj težkih besed.

Znano je, da jo je Andrej nazaj vzel po tem, ko ga je pred očmi cele Slovenije v šovu Big Brother varala z veliko mlajšim Markom, zdaj pa je o svojem zaročencu izdala, da jo je tepel, ko je bila noseča z njegovim otrokom.

Produkcija srbskega šova pridno brska po medijskih objavah in preteklosti, ki se tičejo Mirele in tako so izbrskali tudi, da je Andrej dejal, da je najel odvetnika in ji bo z njegovo pomočjo vzel sina. Mirela je povedala, da je to rekel iz jeze in da sta danes v lepem odnosu.

Prav tako Mirelo zunaj hiše še vedno podpira Andrej, ki je na socialnem omrežju zapisal: “Bravo, srce. Ne pusti se jim. Vem, da si močna. Mi smo s teboj.” Mirela mu je obljubila, da se tokrat v šovu ne bo zapletala z moškimi, čeprav je tam zelo zaželena. A zdi se, da ji v šovu ustvarjalci ves čas pod noge podtikajo polena …


Zadnje novičke

Prejšnji članekMEN’S NIGHT: Hitri in drzni 8
Naslednji članekBradley Cooper in Irina Shayk dobila otroka