Med njimi je tudi Jada Pinkett Smith, igralka in žena megazvezdnika Willa Smitha. Medijem je povedala, da je tudi sama v preteklosti razmišljala o samomoru. Novica o smrti Robina Williamsa, ki je bil njen dober prijatelj, jo je dosegla na letalu.

Igralka pravi, da se ji je od šoka ustavilo srce. Tudi sama je doživela težko obdobje, ko je mislila, da jo lahko rešijo samo alkohol, seks in samomor. Zvezdnica se je iz svoje depresije izvlekla in danes je prepričana, da so težki časi preizkušnja, tisto kar nas utrdi. Jada je svoje sledilce na Facebooku pozvala, naj ljudem, ki trpijo zaradi depresije povedo, da jih imajo radi.

Med tujimi zvezdniki, ki so se morali spopasti z depresijo, je tudi igralec Owen Wilson, ki je pred nekaj leti celo poskušal narediti samomor. Tudi komik Jim Carrey, ki s svojimi grimasami nasmeje milijone ljudi po vsem svetu, trpi za kronično depresijo.

Po koncu zveze z Johnnyjem Deppom je za depresijo zbolela Winona Ryder. Med znanimi Slovenci, ki so javno spregovorili o svojem boju s to zahrbtno boleznijo, pa je najbolj znan radijec Andrej Karoli.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHarry Styles: A lahko verjameš, da je to storil za svojo oboževalko?!
Naslednji članekKamala po odhodu iz šova: To je bil test moje čustvene stabilnosti!