Polne lune so med vsemi fazami luninega cikla energetska točka luninega mesečnega potovanja skozi zodiak, ki poteka sredi luninega cikla. Znano je, da ta lunacija močno vpliva na naše počutje, delovanje in celo spanje.

Kdaj je torej naslednja polna luna? Prva polna luna leta 2021 se bo zgodila 28. januarja v ognjenem znamenju leva. Ko je luna v levu, lahko pričakujete pozitiven čas, saj je lev povezan z ustvarjalnostjo, zabavo in optimizmom. Zdaj ni čas, da se osredotočamo na številne najnižje točke preteklega leta. Čas je, da razmislite o tem, kaj želite doseči v novem letu, in sprejmete korake za dosego tega cilja. Ker je v znaku leva, ki je rad v središču pozornosti, ste morda razpoloženi, da se postavite in pokažete svetu, kaj lahko ponudite. Tudi v mnogih kulturah je prva polna luna v letu znana kot polna volkova luna, glede na starodavne in mistične vezi med volkovi in ​​lunami.

Ker polne lune nastopijo, ko luna tvori opozicijski vidik Soncu, se skoraj vedno pojavijo v znamenju, ki je na zodiakalnem kolesu nasproti kateremu koli znaku, v katerem je trenutno Sonce.


Zadnje novičke

Prejšnji članekGregor Kirsch je bil zadovoljen
Naslednji članekTa 3 nebesna znamenja se bodo v letu 2021 najverjetneje razšla s partnerjem