Čeprav je prihod novega leta vesel, lahko tudi zelo obremeni vaš odnos. Če imate že nekaj časa težave, lahko novo leto tudi najmanjša nesoglasja spremeni v nekaj veliko slabšega. Medtem ko se bodo nekateri odločili, da bodo po končanih praznikih počakali, da bi razmislili o prekinitvi zveze, astrologi pravijo, da obstajajo horoskopska znamenja, ki med prazničnim časom ne bodo oklevala, da bi se razšla s partnerjem.

Tukaj so znaki zodiaka, ki po mnenju astrologov ne bodo oklevali, da bi končali zvezo v novem letu.

BIK

V novem letu bo Saturn začel spreminjati znake in oblikoval kvadrat s Bikom. Zaradi tega vidika lahko odnosi začnejo nervirati običajno mirnega bika. Ko se bo vsega nabralo preveč, bo bik preprosto odnehal in zapustil partnerja.

LEV

Lev pomeni romantiko, zabavo in ustvarjalnost, Saturn pa čas, delo, trud in vztrajnost. “To je trezen tranzit in lev se lahko začne počutiti omejen ali zatiran v svojih odnosih. Levi se morda počutijo, kot da zabave v njuni zvezi ni več in se morda odločijo, da bodo odšli po nekaj, kar si želijo.

VODNAR

Vodnar je zanimiv primer, saj se bo Saturn čez praznike preselil v njihovo znamenje. Čeprav to za njihove odnose ne pomeni nujno pogube in mraka, na splošno pomeni, da se bodo vodnarji začeli bolj osredotočati na vzdrževanje in vzdrževanje varnih odnosov.  Če ste Vodnar, ki je trenutno v priložnostni zvezi, boste razmišljali, da ga prekinete, saj si želite nekaj več.


Zadnje novičke

Prejšnji članekOznačite si ta datum na koledarju! Prihaja prva polna luna v 2021
Naslednji članekAna Klašnja je pokazala svojega sina