Potem ko sta se nekaj časa skrivala in se izogibala medijem, se je 33 -letna Adele odločila ustaviti skrivnosti in pozirala s svojim partnerjem, uglednim športnim agentom Richom Paulom (39).

Pevka je delila več fotografij s poroke košarkarja Anthonyja Davisa, ki je potekala ta konec tedna. Poroke se je udeležila kot spremljevalka Richa. Adele je ob objavi postavila le emotikon srca in navdušila oboževalce s svojo črno – belo obleko in prvo sliko z ljubeznijo.

‘Kraljica’, ‘Brez napak’, ‘Neverjetno’, ‘Sta popoln par’, ‘Čudovita sta skupaj’, je le nekaj izmed komentarjev, ki jih je lepotica prejela ob objavi fotografij. Toda številne oboževalce je zanimalo tudi, kdaj bo glasbenica izdala nov album.

Vir: Instagram Adele
Vir: Instagram Adele
Vir: Instagram Adele

Medtem ko je trenutno navdušila oboževalce s svojim ljubezenskim življenjem, je bila Adele prej v središču pozornosti zaradi velike izgube teže. Pevka je shujšala za več kot 40 kilogramov in izgleda fantastično, vse več pa je komentarjev, da je videti kot resničnostna zvezdnica Khloe Kardashian, tako zaradi dolgih las kot zaradi oblačil, ki jih izbere.


Zadnje novičke

Prejšnji članekNika Zorjan: “Za večino izmed vas smo verjetno usekana družina”
Naslednji članekJan Plestenjak in Marjetka Vovk sta ustvarila pesem, ki si je ne boste mogli nehati prepevati