Demi je v svetu zabave že vse svoje življenje, le-to pa na njo ni imelo vedno pozitivnega vpliva.

Priljubljena pevka Demi Lovato je včeraj izdala svoj uradni dokumentarni film, v katerem razkriva vse. Več kot uro dolg youtube film razkriva najbolj temačne skrivnosti njenega življenja. Začne pa ga, da se zaradi intervjuja počuti zelo tesnobo. Razlog za to pa je dejstvo, da je nazadnje, ko je opravila tak intervju, bila na kokainu. Ravno s temi besedami pa šokira že na samem začetku.

Tekom dokumentarnega filma s pomočjo družine in prijateljev razkrije, da ji v otroštvu ni bilo najlažje. Njen oče je bil težak odvisnež in ravno to naj bi bilo krivo za njeno željo po zlorabi drog. Najbolj šokanten je tudi podatek, da so njene sošolke zbirale podpise nekakšne peticije, v kateri je bila zahteva, da Demi naredi samomor. Njena sestra za te osebe niti ne zna izbrati primernih besed, saj preprosto ne razume, zakaj takšni ljudje obstajajo. Prvič pa je Demi razkrila tudi zelo nazorne fotografije anoreksije, v katero je zapadla, zaradi stalnih napadov vrstnikov.

Demi je kokain prvič preizkusila pri 17 letih, ko je bila še na kanalu Disney. Ob tem priznava, da jo je bilo strah preizkusiti, a da je v izkušnji uživala. Kljub temu pa se zdaj zaveda, da je zapadla v težak splet, iz katerega se je le težko izvlekla.

Kljub težkemu odraščanju pa je Demi postala odločna ženska, ki danes ve, kaj želi doseči. Brez drog in brez alkohola. V samem filmu je dobro pokazano, kako zelo predana je. In predvsem, koliko dela vloži v to, da je njeno delo popolno. Takšno, kakršnega si želi sama.


Zadnje novičke

Prejšnji članekThe Biggest Loser: Tekmovalka se ga boji
Naslednji članekTežki časi za Tejo in Janija: Inaj pristal na infekcijski kliniki