Deli

Netflix je v petek v luči obtožb zaradi spolnega nadlegovanja odpustil igralca Kevina Spaceyja.

Za ta korak so se odločili, ker naj ne bi želeli sodelovati pri snemanju priljubljene serije Hiša kart, če bo Spacey še vedno del igralske zasedbe. Prav tako ne bodo izdali njegovega filma Gore. Predstavniki Netflixa bodo zdaj skupaj s produkcijskim podjetjem serije preučili možnosti nadaljnjega sodelovanja.

Spaceyja je sicer nespodobnega ravnanja in spolnega nadlegovanja mlajših moških članov zasedbe obtožilo osem bivših in zdajšnjih članov igralske zasedbe. Menijo, da je Spacey s svojimi dejanji ustvaril neznosno delovno okolje.

Ne gre pa za osamljen primer spolnega nadlegovanja ameriškega igralca. Britanska policija ga namreč preiskuje v zvezi z napadom leta 2008. Prav tako je obtožen poskusa posilstva 15-letnika in 14-letnika. Na prvo obtožbo spolnega nadlegovanja igralca Anthonyja Rappa se je Spacey odzval z ogorčenjem. Kot je dejal, se incidenta ne spominja.

Kaj pravi brat?

Kevinov brat Randy Fowler, s katerim sta sicer skregana, je zdaj v eni izmed izjav rekel, da je Kevin podedoval očetove gene. Le-tega je Randy že pred leti obtožil, da je podpornik nacistov in da je bil seksualno in fizično nasilen. Spacey pa naj bi se zaradi tega kot otrok tudi čustveno popolnoma zaprl.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.