Deli

Po obtožbah o spolnem nadlegovanju je igralec Kevin Spacey priznal, da je istospolno usmerjen.

Igralec Anthony Rapp je javno obtožil oskarjevega nagrajenca Kevina Spaceyja, da ga je spolno nadlegoval, ko je imel le 14 let. Kevin se je na obtožbe že odzval in istočasno priznal, da živi kot istospolno usmerjeni moški. Kljub temu, da je imel v preteklosti razmerja tako z ženskami kot tudi z moškimi.

Rapp je v enem izmed intervjuju igralca obtožil, da je le-ta z njim želel spolno občevati, ko je imel Rapp zgolj 14 let, Spacey pa naj bi bil takrat star 26 let. V postelji naj bi se ulegel nanj, a se mu je Rapp izmuznil in zapustil sobo. Spacey pa je s svojim odzivom dobesedno šokiral.

Odziv in priznanje

“Imam veliko spoštovanje in občudovanje do Anthonyja Rappa kot igralca. Sem zgrožen, ker sem slišal njegovo zgodbo. Resnično se tega dogodka ne spominjam, saj naj bi se zgodil pred več kot 30 leti. Ampak če sem se tako obnašal, kot on opisuje, sem mu dolžan iskreno opravičilo, za resnično neprimerno pijano obnašanje in žal mi je, da je opisane občutke s seboj nosil vsa ta leta,” se je v svoji izjavi igralcu opravičil Spacey. Nato pa je razkril še dolgo varovano skrivnost svojega življenja. “Me je pa ta zgodba spodbudila, da se dotaknem drugih stvari v svojem življenju. Vem, da so različne zgodbe o meni in nekatere sem spodbudil s tem, da o svojem življenju vedno molčim. Ljudje, ki so mi blizu, vedno, da sem imel v svojem življenju razmerja z moškimi in ženskami. Ljubil sem moške in se z njimi romantično zapletal. Odločil sem se, da svoje življenje živim kot istosspolno usmerjen moški. S tem se želim soočati odkrito.”

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.