Priljubljena turška serija Ko potrka ljubezen podira rekorde gledanosti po vsem svetu. Pri nas pa bo v tem tednu nadvse pestro dogajanje, saj se ne bo dogajalo samo med glavnima igralcema, ampak bodo tudi drugi dosegali spremembe, spletke in razočaranja.

Eda se bo vrnila v podjetje, kar Serkanu ne bo najbolj všeč, saj bo težko obvladoval svoja čustva. Kljub temu, da bo Eda ves čas zatrjevala, da se je vrnila zgolj zaradi kariere in pa želje, da zaključi študij, ne bo mogla skrivati svojih čustev, še posebej ko bo odkrila, da obstaja dodaten razlog njunega razhoda. Serkan bo s spletkarsko potezo dosegel, da bosta z Edo morala sodelovati, medtem pa bo Efe vse zaposlene zbral na skupnem druženju, ki se ga bo Serkan, kljub začetnemu prigovarjanju vseeno udeležil. Brez zapletov pa druženje ne bo potekalo, saj bo Eda nenadoma izginila.

Boj pa bosta imela tudi Piril in Engin, saj bo le ta pozabil na nadvse pomemben dogodek, mu bo Piril oprostila? Bo pa tudi Aydan naredila korak naprej v svojem življenju, k temu pa bo pripomogla prav Eda, ki se bo s Serkanom znašla tudi v vlogi varuške. Je morda Eda noseča?

Med drugim pa boste videli tudi, kako se bo Serkanu pripetila krivica, ki bo zasejala dvom v njegovi karieri, vendar bo prav Eda tista, ki bo nesebično verjela vanj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sen Çal Kapımı (@sencalkapimi)

Prejšnji članekUAU! To je prelepa družinska fotografija Rebeke Dremelj
Naslednji članekTudi Kate Middleton se ni uprla temu zvitemu modnemu triku