Da njene modne odločitve ustvarjajo trende in prodajajo, je neštetokrat pokazala 39-letna vojvodinja Kate Middleton. Ne glede na to, ali gre za kose svetovno znanih oblikovalcev ali tiste iz ponudbe priljubljenih blagovnih znamk High Street, kot je Zara, Kate danes nosi – jutri je razprodano.

Ženske po vsem svetu sledijo slogu žene princa Williama in ga poskušajo kopirati, od videza do videza pa Kate zbira le pohvale na račun brezhibnih kombinacij. In čeprav v zadnjem letu zaradi celotne situacije s pandemijo, ki jih je prenesla na spletne platforme, ni bilo klasičnih dogodkov, je vojvodinja tudi tam nadaljevala z navdušenjem nad modnimi kombinacijami. Enako se je zgodilo z zadnjim, ki ga je pokazala v video intervjuju, kjer se je z možem pogovarjala z različnimi sogovorniki, da bi spodbudila čim več ljudi k cepljenju proti Covid-19.

Tako se je 39-letnica odločila za bolj formalno, a hkrati povsem preprosto kombinacijo zelene jakne in bele bluze, ki jo je imela spodaj. A kmalu po tem, ko so se na družbenih omrežjih začela vprašanja o njeni obleki, so modni strokovnjaki na istem opazili podrobnost, ki je razkrila Kate-in modni trik. Namreč bela bluza z izrezom ‘v’ je pravzaprav body, ki ga je vojvodinja v pogovoru pred kamero nosila bolj svobodno, ne da bi jo bilo treba skrbeti, da bi bluza kukala iz hlač.

Čeprav zaradi jakne ni mogoče videti podrobnosti, je okrašen z zlatimi gumbi tako na ramenih kot na rokavih, ki so puhasto krojeni. Tudi kos oblačila znamke Holland Cooper je trenutno mogoče najti v črni barvi, prodaja pa se po ceni 119 funtov.

Holland Cooper, 119 funtov

Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kaj se bo ta teden dogajalo v priljubljeni seriji Ko potrka ljubezen
Naslednji članekJurij Zrnec je v uniformi prava paša za oči