Nadvse zabavni radijski in televizijski voditelj Denis Avdić je s strani radijskih kolegov doživel nadvse neprijetno in hkrati prijetno preizkušnjo v svojem življenju.

Miha Deželak vsako leto z drugim prevoznim sredstvom prevozi Slovenijo in s tem pomaga otrokom, da tudi oni doživijo počitnice, kot bi jih vsak otrok dejansko mogel. Premaguje izzive, vzpone, dež, sonce in še bi lahko naštevali. A nič ni težko, ko gre za otroke. Akcija Deželak junak je ena večjih akcij v Sloveniji, ki poveže ljudi v eno in z Mihom dihajo ves teden. Letos so dodali še dva dni, ki bosta pripomogla k temu, da bo znesek še večji.

Po navadi je Denis tisti, ki drugim pripravlja takšna in drugačna presenečenja, tokrat pa je presenečenje doživel kar sam. Miha je zanj pripravil res en poseben “nateg”, ki ga je Denis z odliko premagal. Skočit je namreč moral Bungee Jumping. S skokom bo pomagal k akciji in pa strah pred višino ki ga ima. Ampak to ni bil navaden skok, temveč … Poglejte si video, garantiramo, da se boste nasmejali do solz.

Pomagate pa lahko tudi vi, s tem, da pošljete sms POMAGAM5 na 1919.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJe med tema dvema znanima Slovencema ugasnila ljubezen?
Naslednji članekSmernice, ki se jih morate držati ob tokratni polni luni in luninem mrku (26. 05.)