Ko rečemo, da bo ta lunin mrk v strelcu izčrpavajoč, to ni podcenjevanje. V sredo, 26. maja, bomo skupaj doživeli prvi lunin mrk v tej sezoni mrkov.

S polno luno in luninim mrkom v znamenju strelca lahko pričakujemo razširitev znanja in razumevanja. Strelec je znan po svoji sposobnosti, da najde srečo tudi v najtemnejših časih in iz mračnih situacij ustvarja modrost. Če to ni dovolj, v astrologiji mrki predstavljajo usodne čase, ko nas vesolje lahko potisne bližje ali bolj oddaljeno od naših ciljev. Verjemite, da bo tisto, kar naj bi bilo vaše, pihalo v vašo smer in tisto, kar vam ni bilo namenjeno, bo izginilo.

Nekaj usmeritev v teh turbolentnih dneh:

Bodite pripravljeni na spremembe

Spremembe se med mrki zgodijo hitro, zato bi morali biti vsi horoskopski znaki pripravljeni sprejeti spremembe – tudi če to pomeni, da stopimo preko naših con udobja. Bivanje na enem mestu (dobesedno ali v prenesenem pomenu besede) nam lahko preprečuje rast.

Zmernost je prava izbira

Ta polna luna tvori prostor, napolnjen z napetostjo, s prostranim planetom Jupitrom, ki bi lahko lažno spodbudil naše zaupanje ali povzročil, da bi pretiravali s svojimi razvadami. Poskrbite, da boste stvari počeli zmerno in se izogibajte temu, da bi šli v skrajnosti.

Naj vas ne bo strah napredka

Energija strelca je namenjena rasti in širitvi, zato bi mrk lahko povzročil večje premike na različnih področjih. Pravi čas je, da ocenite svoje staro prepričanje in se odločite, ali še vedno odražajo vas. Imejte srce odprto za spremembe.

Ne pretiravajte s čustvi

Polne lune lahko vzbujajo velike občutke – toda povezava tega mrka s planetom Jupitrom lahko še bolj okrepi čustva. Ugriznite se za jezik, če vam bo kdo kravžljal živce in počakajte, da lunacija mine.

Brez velikih odločitev

Med to lunacijo se bosta romantični planet Venera in komunikacijski planet Merkur postavila  z iluzijskim Neptunom, ki zmede zadeve uma in srca. Na teh področjih morda ne razmišljamo jasno, zato se izogibajte velikim odločitvam.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPoglejte, kako so “nategnili” Denisa Avdića, video vas bo nasmejal do solz
Naslednji članekTanja Žagar: z nosečniškim trebuščkom naravnost žari