Marko Potrč je voditelj, ki svojo ljubezensko pot vodi že štirinajst let. V dobrem in slabem sta z Lili v težkih časih svojo družino odpeljala na Švedsko, kjer so živeli normalno življenje. Navezali so kar nekaj novih poznanstev ter spletli prijateljstva in nepričakovano začeli pisati nov projekt, ki je povezal družino in postal družinska zgodba.

Po vrnitvi v Slovenijo je družina uživala v njenih lepotah. Ponovno so se vrnili v Bohinj, kjer je resnično čarobno. Marko je o uživanju v Bohinju zapisal na družabnem omrežju in poudaril, da ne gre za plačano vsebino, temveč radi pohvalijo tisto, kar je dobro.

Vir: Instagram profil Markota Potrča

Takole je zapisal:KAR JE DOBRO, RADI POHVALIMO
Na začetku povem, da nič v tem zapisu ni posledica kakršnegakoli sodelovanja, oglaševanja in tudi ne plačana vsebina. 😄
Na začetku avgusta smo nekaj (pre)kratkih dni v Bohinju tako uživali, da smo prav rekli, da jih pohvalimo. Prvi na seznamu je @hotel.bohinj in njegova mlada, zagnana ter izredno prijazna ekipa. Bohinj ima pri nas posebno mesto. Že od nekdaj. Mi vemo, zakaj ☺️ A na žalost mu je zmeraj manjkala tista pika na i, ko je šlo za hotelsko ponudbo. Smo bili tam sicer skoraj vsako leto in zmeraj uživali, a letos je bilo perfektno 👌🏻 Velika zasluga za to pa res gre novemu hotelu, ki je lep, sevesa tudi čist, z vrhunsko hrano in kot že rečeno z ekipo, ki se res zelo trudi. Zato je na mestu velika pohvala! Ga lahko samo priporočamo.
Sicer pa smo v vsem Bohinju naleteli na prijazne, nasmejane obraze, ustrežljive ponudnike različnih turističnih storitev in super ljudi. Na tem mestu velika pohvala tudi čolnarni IZI. Hvala! Šef tam ve, zakaj 😄
4 dni pa toliko lepih doživetij. Pohodi, kolesa, Vogel, relaksiranje, veslanje… seveda tudi kopanje v jezeru 😁
Hvala, Bohinj! Naj vam bo vsem čim dlje “dovoljeno” opravljati krasno poslanstvo! Ker bi z veseljem prišli še kaj pred zimo ali pa pozimi 💙”

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekManca Špik je odšla
Naslednji članekAnamaria Goltes je priznala, da vsega tega ne zmore več sama