Zabava v stilu Hollywooda je uspela. Portal TočnoTo je odvrgel stara oblačila, saj je nastopil čas za novo, bolj stilsko preobrazbo. Bliskavice fotoaparatov, vzdihljaji oboževalcev, limuzine in osupljive večerne toalete niso rezervirane samo za hollywoodske zvezde. Včeraj se je lahko vsakdo sprehodil po roza preprogi pred Bachusom in se vsaj en večer počutil kot prava zvezda!

Anžej Dežan, ki se je znova izkazal v vlogi voditelja, je na PiNk preprogi najprej naletel na pevko Alyo. Alya je povedala, da ji je roza barva že od nekdaj pri srcu, včasih pa se navdušuje tudi nad rumeno, ki je pri zvezdnikih včasih malce nezaželena.

Zbrane v Launch baru kluba Bachus je s stopnic najprej nagovoril predsednik Bush (Jure Godler ga je izvrstno imitiral), ki je mimogrede omenil, da je v Teksasu na svojem ranču slišal za stran www.tocnoto.si, zato se je na prijazno vabilo pač moral odzvati. Malce je še izrazil zaskrbljenost nad uporabo interneta, za konec pa dodal, da so zvezdniki včasih preej muhasti, kar pa jih dela le še bolj zvezdniške.

Pravijo, da za vsakim uspešnim projektom stoji vsaj ena ženska. Za portalom TočnoTO stojita kar dve; Branka Saviozzi, ‘mama’ portala, in Urša Saviozzi, ki portal prevzema v svoje roke. »Naša največja prednost je ta, da tovrstnega portala v Sloveniji zaenkrat še ni, v tujini pa kar dobro uspevajo. Prepričani smo, da je pred nami zgodba o uspehu, ki jo na novo začenjamo pisati prav danes.«

Ob predstavitvi novih spletnih strani portala TočnoTO pa je Urša najavila tudi, da se obiskovalcem obeta kar nekaj novosti. Obiskovalcem bodo svetovali kako se obleči kot zvezde, kako se naličiti kot zvezde, jim omogočili, da se tudi sami pojavijo na naslovnici portala TočnoTO in doživijo svojih 5 minut slave in še in še.

Nato je na oder stopil Lepi Dasa, ki je znova dokazal, da zna spraviti ljudi na noge. Za konec se je še za hip prelevil v Tonija Cetinskega in odpel Blagor onom ko te ima.

Ozračje je bilo že ogreto. Nato je nekaj ‘pikrih’ o sami estradi povedal izjemen stand-up komik Vid Valič, ki je bil tudi tokrat brez dlake na jeziku.

Napočil je čas, da je oder zavzel največji latino lover pri nas, kdo drug kot šarmatni Jan Plestenjak. No, ker je bil Jan ta večer žal zaseden, smo zanj našli izjemno zamenjavo; ” imitator Klemen Slakonja se je v Janovi koži super počutil in Lolita iz njegovih ust je omehčala še tako trdo srce. Dekleta so bila navdušena!

Po nastopu Klemna Slakonje se je Anžej še kar nekaj časa spraševal, kaj je tisto, česar sam nima, ima pa Jan Plestenjak. Fantom pa je zastajal dih, ko se je po roza preprogi sprehodila Jessica Alba – ups! Sanja Grohar, ki se je na prireditev pripeljala v svečani beli limuzini. Sanja je to noč neverjetno spominjala na lepo Albo. Pri stilski preobrazbi so ji pomagali prav pri portalu TočnoTO, kjer napovedujejo, da bodo tudi v prihodnje uresničili marsikatero željo in svojim obiskovalcem pomagali do zvezdniškega videza.

Za konec je lepa Sanja odpela še svojo najnovejšo balado Ko sneži.
Ko je bila temperatura ne višku, je Omar s svojim bandom že precej ogreto in dobro razpoloženo publiko zabaval še s pol urnim koncertom.

Med obiskovalci smo videli številne znane obraze, kot so Erik Ferfolja, Dennis, Casanova, 4 Play, Manca Špik, Špela Grošelj, Erik Maj Potočnik in Matjaž Plošinjak, Erazem B. Pintar, Nataša Kirn, ‘sanjski’ Damir, Katarina Jurkovič in še bi se našlo.

Ne dvomimo v to, da so se vsi udeleženci včerajšnje zabave vsaj za hipec počutili zvezdniško! In prav je tako!

Tudi v prihodnje se nam obeta kar nekaj akcij in zabav, zato ostanite z nami v svetu blišča, kjer se vedno najde kaj pikantnega, šokantnega in žgečkljivega.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE – J.Lo rodila dvojčka
Naslednji članekZaščitniška Lynne