Pred dnevi smo že pisali, da je Ana Žontar med dopustom v Italiji pristala na urgenci, zaradi prsta na nogi. Včeraj pa je na Instagramu izlila svoja čustva, glede vseh stvari, ki se ji dogajajo na potovanju.

“Potovanje z dvema majhnima otrokoma je naporno. Vsekakor je veliko zabavnih, čarobnih trenutkov, ampak so tudi taki, ko se držiš za glavo in si misliš kaj za boga mi je bilo tega treba. Danes smo imeli enega takih dni. 
Se mi zdi da so socialni mediji polni nekih prepopolnih trenutkov in realno življenje ima tudi te, ampak vsekakor ima tudi nepopolne trenutke. Tistih pač ponosno ne kažemo. 
Danes je naša spontana odločitev izpadla totalno neprimerna. Plačala sva kup denarja za večurni vodeni ogled Vatikana in ugotovila da je bilo za otroka to totalno neprimerno. V gužvi sta mi vsaj 4x pohodila ranjen prst, na koncu ko smo prišli v kamp, pa si je tamali še odkrušil zobe s padcem. Vsi smo bili skoraj cel dan premočeni, tečni in utrujeni. Ampak kakšni dnevi so pač takšni. 
Smo zaključili dan s tem, da gremo jutri v fontano vržti kovanec in si vsi zaželimo čimmanj takih dni. No, Liam je rekel da si bo zaželel zdravnika, da mu popravi zobek (pa ni hujšega – odškrtnjen),” je zapisala pozitivno usmerjena Ana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Žontar Kristanc (@ana.zontar) on

PREBERITE TUDI: Ana Žontar pristala na urgenci