Ljudje smo vizualna bitja, zato ni nobena skrivnost, da najprej opazimo vizualno podobo človeka. Kaj je tisto, kar nam najprej pade v oči, je odvisno od vsakega posameznika. Naj bodo to oči, nasmeh ali lepi sijoči lasje. Vedno več ljudi opazi prav slednje. Lepi in negovani lasje privlačijo marsikateri mimoidoči pogled.

Ste vedeli, da je las pravzaprav dlaka? Zgrajen je iz roževine, ki jo tvori keratin. Na človeškem lasišču je povprečno 100.000 lasnih mešičkov.

Dnevno naj bi posameznik izgubil nekje do 100 las. V primeru, ko izgubimo večjo količino las oziroma vse lase, govorimo o plešavosti. Plešavost ne prizadene samo moških, kot bi lahko domnevali, temveč prizadene tudi vedno več žensk. Zelo zanimivo je tudi dejstvo, da iz vsakega lasnega mešička lahko zraste do dvajset las.

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je skrb za zdrave, močne in lepe lase nujno potrebna. Tega se zavedajo tudi v Frizerskem ateljeju Silva, kjer bodo poskrbeli, da bodo vaši lasje zasijali v vsej svoji lepoti.

Frizerski atelje Silva ima dolgo in uspešno tradicijo, saj so na trgu že dobrih 30 let. Vsa leta dajejo prednost modnemu striženju in barvanju. Ker se dobro zavedajo pomena stalnega izobraževanja vseh zaposlenih, v ospredje postavljajo najnovejše znanje za nego las in lasišča ter sledijo modi, ki jo narekujejo priznani svetovni trendi. Z novimi smernicami se korenito spreminjajo tudi želje in pričakovanja njihovih strank. Vračanje k čim bolj naravnim produktom je izoblikovalo tudi s tem povezano povečano povpraševanje, ki pričakuje od izdelkov lasne kozmetike predvsem negovalne in blagodejne učinke na lase in lasišče. Tako so pričeli uporabljati priznano blagovno znamko Kemon iz Italije, ki v največji meri vsebuje prav naravne izvlečke in učinkovine.

Vir: Frizerski atelje Jerneja

Zadnja leta so zaznali občutno povečano povpraševanje po negi lasišča in laseh, saj je hitrost življenja in s tem povezan stres povzročil številne nezaželene anomalije, kot so mastno lasišče, prhljaj, občutljivo lasišče ter izpadanje las.

V njihovem ateljeju sledijo tudi temu področju, zato so ustvarili pravi specializirani wellness za nego las in lasišča. S pomočjo mikroskopske kamere najprej podrobno pregledajo lasišče in strukturo las. Ugotovljenemu stanju nato določijo optimalno nego, ki odgovarja individualnim potrebam lasišča in las, vključno z apliciranjem kisika oz. t.i. kisikovo terapijo.

Kisik predstavlja najbolj napredno nego, ki je še posebej priporočljiva za krepitev poškodovanih in podhranjenih lasnih korenin. V prehodnih letnih časih je izpadanje las bolj intenzivno in takrat je potrebno lasno korenino nahraniti ter jo spodbuditi k naravnemu obnavljanju.

Vir: Frizerski atelje Jerneja

Le skrbno negovani lasje in želena dolžina las vdahne vanje privlačno igrivost, nadzorovano gibanje in naravno lepoto. S pravilno nego in ustreznimi terapijami lahko  lasem hitro vrnemo naravno mehkobo, vlažnost in sijaj, kar bo prav gotovo pozitivno vplivalo tudi na  samozavest, samopodobo, osebno zadovoljstvo ter življenjski uspeh.

Za vsa dodatna vprašanja obiščite njihovo spletno stran ali Facebook profil.

 

Članek je sponzoriran.

 


Zadnje novičke

Prejšnji članekVidno utrujena Savina Atai prispela v državo, kjer obrača nov list življenja
Naslednji članekTega zagotovo niste vedeli o zmagovalki osme sezone šova Slovenija ima talent