Kar ne moremo verjeti, da je konec. Nedeljski večeri so bili rezervirani za gledanje enega najbolj gledanih šovov pri nas – Slovenija ima talent.

Osma sezona se je končala, a priznati moramo, da smo lahko videli veliko odličnih talentov. Vedno znova dokazujemo, da to, da smo majhni, pravzaprav ne pomeni dejansko majhni. Večkrat smo že dokazali, da smo veliki in včasih velikost dosežkov v svetovnem merilu tudi presegamo.

Finale osme sezone šova Slovenija ima talent je postreglo s petjem, plesom, vrtenjem obročev, kombinacijo petja in instrumenta ter gimnastiko. Z eno besedo bi lahko rekli, da je bila to sezona presežkov.

Nastopali so Ana Grdadolnik, Suzana in hči Julija, De Liri, Tajda Korče, Martin Arbi, Marko Stanković, Tina Pezdirec, Maša Ferme in Tamia Šeme.
Smola je bila na strani odličnega hrvaškega vokalista Dina Petrića, ki je navdušil s petjem slovenskih pesmi. Zaradi korone se je žal moral odpovedati svojemu nastopu.

Vir: Instagram profil Slovenija ima talent.

Tudi tokrat ste gledalci izglasovali zmagovalca. Zasluženo je to postala Tajda Korče, ki s svojim telesom počne nemogoče. Gimnastičarka zares obvlada vse gibe, ki se nam zdijo že na meji nemogočega, a ona dokaže, da so mogoči. Petnajstletnica je s svojim nastopom pokazala, da ima resnično velik talent, s katerim bo v življenju še daleč prišla.

Po pisanju drugih medijev je na vprašanje, kaj bo z denarno nagrado, odgovorila, da je razmišljala, da bi jo podarila v dobrodelne namene, vendar še točno ne ve, kaj bo.

Čestitke tudi iz naše strani in uspešno še naprej.


Zadnje novičke

Prejšnji članekPreberite si nekaj dejstev o vaših laseh. Presenečeni boste!
Naslednji članekNina Radi in Ambrož Vahen Kralj sta se tokrat predstavila v čisto drugačni luči