Deli

Brada Pitta so v Los Angelesu ujeli včeraj, igralec pa je v kratkih rokavih na roki pokazal delček svojega novega tattooja.

53-letni igralec, ki je pričel z novim, samskim (vsaj zaenrat ni na vidiku nič resnega) življenjem, si je očitno poleg novega hobija kiparjenja, privoščil še novo tetovažo. Novi, sladki začetki! Ta krasi njegov levi biceps, razkril pa jo je v reviji GQ Style, v kateri je z njim tudi večstranski intervju. Tetovaža ponazarja sprednjo stran motorja, predvsem njegovo kolo.

Igralčev videz je tudi precej shujšan, saj je v obraz videti koščen, v kavbojkah in beli majici pa je bil videti mladostno urejen. Na njegova zrela leta malce opominja le siva bradica.

Sicer je v reviji GQ Style spregovoril tudi o tem, da je bila ločitev slavnega para šokantna za vse vpletene, še posebno za njunih 6 otrok, ter o tem, da je nedavno nehal piti. Dejal je, da je pil preveč in nastal je problem. Vesel je, da je naokoli že pol leta od ločitve, ki je grenko-sladka, a se lahko ponovno sooča s svojimi občutki. Ni se želel ločiti, nato pa je dojel, da če imaš nekoga res rad, mu moraš pustiti, da gre svojo pot. Pravi, da je bilo to obdobje zanj z namenom, da spozna svoje šibkosti in padce.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.