Nekdanja 39-letna igralka Meghan Markle in njen tri leta mlajši mož princ Harry sta v začetku lanskega leta odstopila od kraljevskih dolžnosti. Preselili so se v Kanado in se odločili, da bodo finančno neodvisni. Prepričana sta bila, da bosta zaslužila milijone, takoj ko bosat začela novo življenje in prodala svoje ime in blagovno znamko. Vendar pa je koronavirus ustavil njune nove načrte, zaradi česar so se njuni računi izpraznili. Po poročanju tujih medijev sta na koncu poiskala pomoč princa Charlesa, ki jima je financiral zavarovanje, da sta lahko začela odplačevati dolgove. Menda se je strinjal, da bo kril tudi vse stroške prvega leta življenja ‘pobeglega para’ zunaj kraljeve družine, dokler si ne bosta začela služiti kruha sama. 

Potem ko je princ Charles 35 let finančno podpiral svojega sina, so notranji predstavniki palače za tuje medije povedali, da jih skrbi, da se bo to nadaljevalo. Na naslovnici revije Woman’s Day se je pojavila fotografija princa Charlesa, ki kaže na vojvodinjo in vojvodo od Sussexa z napisom: ‘Charles je jezen: Meghan je zapravila ves moj denar!’. Čeprav sta zakonca pred odhodom iz Združenega kraljestva prihranila 80 milijonov dolarjev, sta Charlesa vseeno prosila za finančno podporo. 

“Kraljica ne mara, da bi na njeno družino gledali tako. S princom Williamom sta bila prepričana, da bo Charles tisti, ki bo opozoril na Harryjevo vedenje, in Meghanina pričakovanja so bila absurdna. Nove zgodbe o tem, kako zapravljajo Charlesov denar, so sprožile burne razprave v palači,” je za tuje medije povedal vir blizu kraljeve družine. 
Mimogrede, Meghan in Harry sta porabila tudi denar, ki ga je princu pustila pokojna mama Diana. Ta znesek sta namenila njuni neprofitni organizaciji Archewell, ki sta jo ustanovila lani. 

Zadnje novičke

Prejšnji članekMasterChef Slovenije je postal Bruno! Poglejte, kaj pravijo gledalci!
Naslednji članekTo so najbolj sexi fotografije letošnjih tekmovalk šova Sanjski moški