Deli

Po nastopu na EMI, kjer je s skladbo Zažarim, zasedla 3. mesto in izdani plošči Magenta, ki jo je pospremil pop-up promocijski koncert za izbrance, ste njeno zadnjo uspešnico Sijaj, med poletjem lahko poslušali v priljubljenem oglasu mobilnega operaterja.

Prav v času svojega koncerta v ljubljanskem SiTi Teatru 7.11., kjer nocoj ne bo manjkalo roza samorogov, uličnih artistov in dobre glasbe z gosti, se Raiven predstavlja z najnovejšim singlom z naslovom Povej.

Povej je prva skladba na prvencu Magenta in je pospremljena z videospotom, za katerega sta poskrbela mlada ustvarjalca Jani Ugrin in Anže Vrabl. Raiven o pesmi pravi, da ji zelo veliko pomeni, da ima pravo vizualno podobo, ker je prav ta skladba zanjo najbolj osebna od vseh pesmi na plošči, saj govori o notranjem dialogu in iskanju lastne identitete. Je tudi edina, ki jo je napisala čisto sama, aranžma pa je delo Jerneja Kržiča.

Še zanimivost o sokolu, ki se pojavi na koncu videospota. Ta izjemna ptica je udomačena in prebiva na posestvu pri njenih starših.

Deli

PUSTITE KOMENTAR

Vnesite vaš komentar
Ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.