Rebeka Dremelj je bila letos takoj po vstopu v novo leto ena tistih, ki je zadane novoletne obljube tudi izpolnila.

Njen cilj je bil namreč do poletja shujšati 10 kilogramov, predvsem zaradi počutja v svoji koži. “Zadnja leta sem se, sploh odkar imam dva otroka, posvečala materinstvu, uživala sem v tem, da sem mama, da ves svoj prosti čas namenjam svojima hčerkama in seveda sem se temu primerno tudi prehranjevala in gibala. Ampak mi ni žal in vem, da je bilo to takrat prav. Potem pa sem prišla do točke, ko sem počasi začela ugotavljati, da je čas, da naredim tudi nekaj zase,” je izdala na svojem blogu.

Pomagala si je z izdelki, ki jih tudi promovira in izdala, da izguba kilogramov sploh ni bila težavna.

PREBERITE TUDI: Rebeka Dremelj razkrila kaj vse da nase, da je videti kot z naslovnice

In kako ji je uspelo? “Imam prehranski načrt, ki je prilagojen mojemu okusu, mojim željam (seveda v okviru tega, da je to še vedno zdrav način prehranjevanja), dovolim si pregrehe, v zmernih količinah uživam ogljikove hidrate in škrob in začela sem se gibati! Vsako jutro vstanem ob 5.20 in se odpravim na Sv. Vid, hrib, ki je podoben ljubljanski Šmarni Gori.”

Sicer so se med komentarji znašli tudi tisti, ki temu ne verjamejo. Nekateri so mnenja, da gre zgolj za promocijo, Rebeka pa je tudi priznala, da ji z določenimi izdelki, ki so ji bili v pomoč pri njenem načrtu prehranjevanja, ne bi uspelo.