Pisali smo, da je Zala na novinarski konferenci izdala, da se vstopnice za finale ni razveselila.

V videu, ki ga je objavil Večer, je Zala namreč priznala: “Jaz sem mislila, uu, to se bo dobro končalo, potem pa so razglasili Slovenijo.” Gašper pa je pripomnil, da se je Zala veselila, da bo vsega tega konec in da bo imela proste dni. Njene želje se niso uresničile in par bo moral še nekaj dni trdo garati, nato pa še nastopiti v finalnem izboru za pesem Evrovizije 2019.

Zdaj sta po vseh novicah, da sta se obnašala malce neprimerno, le spregovorila. Gašper je dejal, da Zala ni mislila nič slabonamernega, le, da si zaradi utrujenosti želi, da bo vsega tega čim prej konec. Sama sta namreč ljubitelja preprostega življenja in ne tega evrovizijskega cirkusa. Želela pa si je tudi prostih dni.

PREBERITE TUDI: Škandal: Zale in Gašperja nočejo v finalu

“Na nastopu sva uživala, res je bilo čarobno. Ne vem, če sva razumela v tistem trenutku, kaj se je zgodilo, ker so vsi planili po nama in bilo je zelo glasno. Ampak nama zelo veliko pomeni uvrstitev v finale,” je v imenu obeh povedal Gašper.

Sta pa včerajšnji dan preživela ob obali, danes pa se bo delegacija odpravila še do Mrtvega morja, ki leži na meji med Izraelom in Jordanijo. Nato sledijo nove tri generalke.

 

View this post on Instagram

 

thank you for letting us touch your hearts 🎈

A post shared by Zala Kralj & Gašper Šantl (@zalagasper) on